Ashley Alexiss, modelul XXL care arată superb, deşi are o grămadă de kilograme în plus

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/09/2018, 17:39
Ashley Alexiss, modelul XXL care arată superb, deşi are o grămadă de kilograme în plus GALERIE FOTO
Modelul XXL care arată superb, deşi are o grămadă de kilograme în plus

Ashley Alexiss este una dintre cele mai sexy femei rubensiene care demonstrează că frumuseţe trece peste orice barieră impusă de societate. Deşi modelul are numeroase kilograme în plus, asta nu a făcut-o niciodată să renunţe la pasiunea ei de a se poza în diferite ipostaze şi cu diferite vestimentaţii care mai de care mai sexy.

Ea este cea mai grasă femeie model din câte s-a văzut. Modelul plus size arată extraordinar.

Un model XXL cu o grămadă de kilograme în plus a devenit cea mai sexy femeie rubensiană

Ashlez Alexiss este femeia care a rupt barierele şi stereotipurile. Aceasta a demonstart că standardele de frumuseţe ale societăţii nu au nicio relevanţă şi că tot ceea ce conteayă este să te simţi bine în pielea ta. Grăsuţă, dar extrem de sexy, Ashley a surprins lumea internetului. Tânăra are 27 de ani şi are peste 100 de kilograme și deja a postat pentru Elle și Playboy. Blonda chiar și-a făcut o operație de micșărare a bustului, din cauza durerilor de spate pe care le avea. Ea a susținut că se simte foarte bine de când și-a scos 2 kilograme de țesut adipos.

Cu toate că aceasta a pierdut 2 numere la sutien, se simte excelent. Acesc lucru a fost uimitor pentru fanii săi pentru că mai toate tinerele vor să își mărească sânii, iar ea și i-a micșorat. Tânăra a pozat mai mereu în lenjerie intimă pentru femeile corporente. Din ce în ce mai multe brand-uri au pus pe piață lenjerie intimă cu numere mari pentru silueta femeilor foarte voluptuase, din cauza populație supraponderale care este în creștere în special în SUA și Anglia.

Citește și: Attila Biro, jurnalistul de la Rise Project, este reținut în Bulgaria!

Citește și: Anca Surdu, fosta concurentă Exatlon, adoră să pozeze!

Cum a învins stereotipurile

Ashley a îndrăznit să fie așa cum își dorește și cum se simte cea mai fericită, contrar stereotipurilor și standardelor impuse în lumea modellingului. “Bineinteles ca am dat peste o multi de fotografi care pur si simplu refuzau sa fotografieze modele plus-size. Mi s-a tot zis ba ca sunt prea grasa, ba ca sunt prea scunda pentru a fi un model de succes. La vremea respectiva lumea nu era pregatita pe deplin pentru un asemenea model“, a declarat aceasta pentru FHM.

„Fiecare piesă de lenjerie intimă m-a făcut să mă simt foarte încrezătoare în mine. A fost extraordinar să port în sfârșit ceva care să se muleze șă să se potrivească atât de bine cu formele mele voluptoase, asta m-a făcut să mă simt mai sexy. Am realizat că acesta este corpul meu, viața mea, așa că nu am de gând să schimb ceva din cauza definițiilor de frumusețe ale societății, atâta timp cât eu mă simt bine în pielea mea”,  a mărturisit modelul pentru numere mari.

Frumusețe fără numărul kilogramelor

O altă tânără cu forme extrem de voluptoase a atras atenția tuturor pe o platformă de socializare. Are colăcei, celulită și vergeturi, dar se simte cel mai bine în pielea ei și nu se sfiește să apară în costum de baie sau să se pozeze în lenjerie intimă. Iskra Lawrence este una din modelele ce promovează frumusețea fără a ține cont de strandardele societății în privința asta.

Aceasta face parte din numeroasele modele sexy rubensiene care au apărut pentru a îmbățișa trupul așa cum arată el. Dimensiunile sale nu sunt 90-60-90, de aceea crede că este deosebită, pentru că prin unicitatea fiecăruia se dezvăluie adevărata frumusețe. Gurile rele spun că fundul și picioarele ei acoperite de celulită nu ar trebui să-i permită să fie în atenția tuturor fotografilor, dar ea continuă să pozeze și să mândrească de aspectul său fizic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×