Anca Surdu, fosta concurentă Exatlon, adoră să pozeze!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
14/09/2018, 15:51
Anca Surdu, fosta concurentă Exatlon, adoră să pozeze! GALERIE FOTO
Anca Surdu, fosta concurentă Exatlon, adoră să pozeze!

Anca Surdu, concurenta din sezonul I al emisiunii Exatlon, adoră să fie fotografiată. Gimnasta și-a postat pe blog-ul său personal o serie de fotografii însoțite de un citat al lui Mircea Eliade: „Știu că există un singur suflet, răsfrânt în mii de atitudini trecătoare.”

Anca Surdu este o dublă campioană mondială și europeană la gimnastică aerobică,. Mai nou, gimnasta și-a luat și un atestat de antrenor personal, iar acum oricine se poate antrena cu Anca Surdu, care are clase de Pilates, C-Core și Bodypump, la una din cele mai luxoase săli de sport din București.

Anca Surdu a abandonat competia Exatlon

Spre finalul concursului, Anca Surdu își anunța ieșirea din competiție datorită unei accidentări, care o împiedica pe gimnastă să continue concursul. Anca era una dintre cele mai apreciate concurente din concurs, iar Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Exatlon, a făcut tristul anunț.

„Din cauza unor probleme de sănătate, nu sunt mari, dar ele există, nu vrem să îi îngrijorăm pe cei de acasă, Anca Surdu nu va mai continua aventura ei aici, la «Exatlon»“, a anunţat  prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat.

Anunțul a venit după ce o săptămână întreagă Anca nu a putut juca pentru echipa sa, Faimoșii.

Momente emoționante la aeroport

Atunci când s-a întors în România, Anca Surdu a ținut să explice de ce a fost nevoită să renunțe la competiție, motivând că acesta a fost și sfatul medicilor

„Eu nu trebuia să fiu aici, acum. Mi-aş fi dorit să pot continua. Din păcate, în Republica Dominicană, soarele a devenit cumva duşmanul meu. M-am luptat cu o afecţiune dermatologică, din cauza expunerii prelungite; medicii mi-au interzis să mai stau în soare şi, astfel, a trebuit să mă retrag. Sănătatea este cea mai importantă pentru mine“, a explicat Anca.   Mai mult, gimnasta a mărturisit că deja îi lipseşte foarte tare competiţia:

„Îmi este foarte greu, o parte din mine încă este acolo, cu echipa «Faimosilor». Îmi lipsesc competiţia, chiar şi greutăţile. Am crezut că mă voi bucura când ajung la confortul de acasă, dar constat că îmi lipseşte tot ce se întâmplă acolo. Deşi toţi cei de la «Exatlon» suntem sportivi de performanţă, constat că ceea ce se întâmplă în această competiţie este foarte diferit de orice sport – traseele sunt foarte grele, totul e altfel. Ne-a luat destul de mult, tuturor, să ne obişnuim cu ele“, a declarat pe aeroport, imediat după aterizare, Anca.

Foarte emoţionate, mama şi sora campioanei au aşteptat-o câteva ore la aeroportul „Henri Coandă”.  „Am avut momente în care am simţit că-mi iese inima din piept, mai ales când nu o vedeam deloc pe micul ecran. Simţeam că are o problemă”, mărturisea mama Ancăi, în timp ce îşi aştepta fiica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×