Anca Neacșu, fosta solistă a trupei A.S.I.A, s-a stabilit devinitiv în România

Maria Cristina   
în Stiri mondene
14/09/2018, 14:01
Anca Neacșu, fosta solistă a trupei A.S.I.A, s-a stabilit devinitiv în România GALERIE FOTO
Anca Neacșu, fosta solistă a trupei A.S.I.A, s-a stabilit devinitiv în România

Anca Neacșu, fosta solistă a trupei A.S.I.A, s-a căsătorit cu un om de afaceri turc și a fost stabilită în țara soțului său – Turcia – timp de șase ani. De curând, Anca s-a întors în România și s-a stabilit devinitiv aici împreună cu soțul ei, Serkan.

Din iubire pentru blondină, bărbatul turc a renunțat la țara de baștină, urmându-și soția în țara sa natală pentru a-și realiza visul. Să cânte!

Anca Neacșu are o mulțime de concerte de când s-a întors în România, iar de acest lucru se ocupă Radu Baron, actualul impresar al cântăreței.

Anca Neacșu s-a întors în România

„Colaborez cu Anca Neacşu de trei luni, de când a revenit în ţară, din Turcia, unde s-a căsătorit. Şi-a convins soţul turc să se mute aici. Ea cântă pe 1.000 de euro, are o voce foarte bună, cântă live, este apreciată în concerte”, a declarat Radu Baron pentru Click.ro. Aceasta şi-a făcut revenirea pe o piesă celebră din repertoriul A.S.I.A, dar pe care a îmbunătățit-o, făcând-o mai actuală.

„Anca interpretează şi piesele trupei A.S.I.A, avem acordul lui Adi Ordean, compozitorul pieselor. Mai nou, am remixat piesa «Trage fusta mai jos», cu care solista face furori, pe la concerte. Anca are 34 de ani, dar arată senzaţional, are un trup impecabil, e frumoasă şi fără operaţii estetice. Multe şi-ar dori să arate ca ea. Am noroc că este foarte populară şi nu mai trebuie să mă lupt să o bag pe piaţa muzicală”, a mai declarat impresarul pentru Click!, lăsând să se înţeleagă că talentul şi imaginea fac o partidă bună.

Anca Neacșu a fost una dintre solistele componente ale trupei de fete ASIA. Alături de Anemona, Sorana și Irina, Anca a susținut nenumărate concerte la începutul anilor 2000, iar trupa a avut un real succes printre adolescenții și tinerii din aceea perioadă.

Anca – ex-ASIA – are buletin turcesc și vorbește perfect limba turcă

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, are o familie foarte frumosă și fericită, însă recunoaște că și-ar dori foarte multă să devină mamă. Pentru cei care nu știu, Anca are buletin turcesc și vorbește foarbe bine limba turcă

„Am fost la interviu, l-am trecut, așa că am dublă cetățenie. Sunt și turcoaică. Dar nu mă ajută la nimic, trebuia să-l iau ca să nu-mi mai reînnoiesc permisul de ședere, an de an. Am depus aplicația și acum am buletin turcesc. Am stat în șapte orașe în Turcia, vorbesc bine și limba turcă”, a mărturisit Anca Neacșu pentru Libertatea.

Focoasa blondă încearcă acum să-și învețe soțul limba română.

„Având în vedere că lucrează în România, a început, încet, încet, să mai vorbească și el, dar cu greșeli. Când vorbesc la telefon cu el, oamenii de lângă mine râd de leșin. Îi spun câteva cuvinte în turcă, altele în engleză, altele în română, amestec trei limbi, pentru că vreau să-l învăț. Când o să avem copii nu știu ce o să facem, în ce limbă vom vorbi”, a mai spus Anca.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×