Valentina Pelinel a apelat la o clinică de fertilizare pentru a avea gemeni! FOTO

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Sandra Popescu   
în Stiri mondene
13/09/2018, 18:44
Valentina Pelinel a apelat la o clinică de fertilizare pentru a avea gemeni! FOTO GALERIE FOTO
Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni. În primăvara acestui an, ea a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-o clinică de fertilizare din Dorobanți

Vestea că Valentina Pelinel a rămas însărcinată cu gemeni a luat prin surprindere pe toată lumea, însă puțini s-ar fi gândit că vedeta ar putea apela pentru asta la serviciile unei clinici de fertilizare. Și dacă toată lumea a făcut calcule când au fost concepuți următorii doi copii ai lui Cristi Borcea, iată că vă putem prezenta acum imaginile menite să spulbere misterul! Mai exact, fostul model a fost surprins, în această primăvară, ieșind din cea mai cunoscută clinică de fertilizare din țara noastră.

Valentina Pelinel mai are un băiețel împreună cu Cristi Borcea, pe Milan Cristian, în vârstă de 2 ani și 3 luni. Dar cum cei doi au anunțat că surprizele nu se vor opri aici, iată că în ultimele zile suntem copleșiți de o multitudine de vești-bombă despre noutățile care îi privesc. Mai întâi s-a speculat că Valentina Pelinel ar fi însărcinată pentru a doua oară. S-a lăsat tăcere, iar în cele din urmă ȘTIRI MONDENE a aflat de la apropiații cuplului că într-adevăr, frumoasa blondă este din nou gravidă. Miercuri, însă, altă bombă a explodat: Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au cununat civil în ceea ce și-ar fi dorit să fie o ceremonie secretă. În aceeași zi, am aflat că fosta soție a lui Cristian Boureanu așteaptă nu unul, ci doi copii, gemeni, mai exact, două fetițe.

Pe imagini, se vede clar cum Valentina Pelinel coboară treptele clinicii de fertilizare
Pe imagini, se vede clar cum Valentina Pelinel coboară treptele clinicii de fertilizare

Valentina Pelinel, surprinsă ieșind de la o clinică de fertilizare

În primăvara acestui an, adică exact când începuseră să prindă contur veștile că fostul acționar de la Dinamo ar putea fi eliberat la mijlocul anului, Valentina Pelinel pregătea deja terenul pentru mărirea familiei. Mai exact, ea a fost fotografiată, așa cum puteți vedea în imaginile din acest articol, în timp ce părăsea clinica de fertilizare ”Gynera Fertility Center”, din Dorobanți. Vorbim dspre una dintre cele mai mari clinici din România, care este specializată în astfel de proceduri.

Citind pe chipul Valentinei Pelinel, zâmbetul ei pare să scoată la iveală faptul că lucrurile au decurs mai mult decât bine și că a primit veștile pe care le aștepta. Cum este și firesc, nu putem ști cu exactitate dacă procedura de fertilizare s-a petrecut chiar atunci sau în acea perioadă, însă ce ar putea căuta Valentina Pelinel într-o astfel de unitate sanitară, cu un astfel de specific, mai ales când știa că există destul de multe șanse ca cineva să o vadă. Ori nu i-a păsat de zvonurile care ar putea apărea, ori nu a crezut că ar putea fi fotografiată într-o astfel de ipostază.

Valentina Pelinel, inseminare in vitro sau dragoste după gratii

În cadrul unei emisiuni televizate, prezentatorul TV Cristi Brancu a pus cap la cap informațiile pe care presa le are până acum. Astfel, jurnalistul a precizat că are informații potrivit cărora copiii pe care Valentina îi așteaptă ar fi fetițe. Această informație se potrivește izbitor cu ceea ce a spus chiar Valentina la ieșirea de la starea civilă: că și-ar dori ca gemenii ei să fie fetițe. Hm, culmea coincidenței. “Dacă noi ştim că sunt fetiţe, înseamnă că există o vârstă a acestei sarcini, adică trei luni pe puţin. Păi asta înseamnă că lucrurile s-au întâmplat când Cristi Borcea încă nu era liber. Deci în momentul în care Cristi Borcea a fost eliberat pe data de 2 iulie, ei știau clar (n.r.: despre sarcina Valentinei Pelinel)”, a fost explicația pe care Cristi Brancu a oferit-o în cadrul emisunii.

Potrivit aceluiași raționament, sarcina Valentinei Pelinel ar trebui să aibă acum, pe puțin, 4 sau 5 luni. Dacă ar fi să dăm timpul înapoi, este vorba de exact aceeași perioadă în care soția lui Borcea apare pe imaginile noastre. În consecință, potrivit unui calcul simplu, ar însemna că zâmbetul de pe chipul angelic al Valentinei Pelinel nu ar putea fi decât rezultatul unui ”diagnostic” fericit din partea medicului specialist de la Clinica Gynera.

Zâmbetul de pe fața Valentinei Pelinel trădează faptul că veștile pe care le-a primit de la reprezentanții clinicii de fertilizare sunt cele așteptate
Zâmbetul de pe fața Valentinei Pelinel trădează faptul că veștile pe care le-a primit de la reprezentanții clinicii de fertilizare sunt cele așteptate

Varianta sarcinii gemelare, potrivit declarațiilor Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea

Timpul a trecut, primăvara s-a dus, iar vara a venit cu eliberarea lui Cristi Borcea, în data de 2 iulie. Imediat după această veste care a fost o binefacere pentru cei doi îndrăgostiți, aceștia au ales să își trăiască iubirea departe de țară, așa că au plecat în câteva destinații exotice. Cristi Borcea și-a răsfățat iubita, după o atât de lungă și grea așteptare. Tot atunci, susțin cei doi, s-a produs și minunea sarcinii gemelare. Ipoteză greu de crezut, dacă e să ne luăm după burtica Valentinei Pelinel și după zvonurile potrivit cărora se știe deja sexul gemenilor.

”Gemenii au fost concepuți în vacanță din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar mă așteptăm. (…) Eu aș vrea fetițe, dar să vedem.”, a răspuns Cristi Borcea, imediat după ce a spus ”da” în fața ofițerului stării civile. Rămâne de văzut acum cine are dreptate, în funcție de data la care va naște Valentina Pelinel, vom afla dacă gemenii au fost sau nu concepuți in vitro sau în vacanța din Turcia. Cert este că imaginile pe care vă invităm să le vedeți sunt dovezi incontestabile potrivit cărora zbuciumatul cuplu ar fi apelat și la astfel de metode pentru a rămâne însărcinată din nou.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×