Cristi Borcea va fi tată pentru a 8-a oară! Valentina Pelinel este însărcinată

în Stiri mondene
09/09/2018, 18:33
Cristi Borcea va fi tată pentru a 8-a oară! Valentina Pelinel este însărcinată GALERIE FOTO
Cristi Borcea va fi din nou tată. Valentina Pelinel îi va oferi cel de-al optulea copil

Eliberat din închisoare cu numai două luni în urmă, Cristi Borcea (48 de ani) va fi tată pentru a 8-a oară. Valentina Pelinel (37 de ani) este însărcinată cu cel de-al doilea copil, o veste care pare să nu ne prea ia prin surprindere, după ce mulți au intuit-o în ultima vreme.

Potrivit informațiilor STIRI MONDENE, marele anunț ar fi fost făcut deja în rândul apropiaților cuplului Borcea-Pelinel. Cei doi au petrecut recent o vacanță romantică în Italia, însă noi avem și imagini cu viitoarea mămică în  care se vedeau deja primele semne ale sarcinii.

Cristi Borcea va fi tată penrtru a opta oară. Valentina Pelinel este însărcinată
Cristi Borcea va fi tată penrtru a opta oară. Valentina Pelinel este însărcinată

Un nou record pentru Cristi Borcea: tată pentru a 8-a oară

Proaspăt eliberat din închisoare, Cristi Borcea nu a stat mult pe gânduri și a lăsat-o din nou însărcinată pe iubita sa, Valentina Pelinel, cu care mai are un copil, Milan Cristian, în vârstă de 2 ani. Dacă acesta din urmă a fost născut în timp ce tatăl său încă se afla după gratii, se pare că de această dată fostul șef de la Dinamo se va putea bucura de fiecare moment al sarcinii, alături de Valentina.

Recent, cei doi au fost într-o vacanță romantică împreună și, din câte se pare, a fost foarte productivă.

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Valentina Pelinel radiază de fericire

Valentina Pelinel este însărcinată cu cel de-al doilea copil, însă al optulea pentru Cristi Borcea. Vedeta a făcut deja anunțul printre apropiați, însă de la o simplă vedere poți constata fericirea pe chipul ei. Recent, ea și-a făcut apariția într-o rochie care îi scoate burtica de gravidă în evcidență, însă într-un mod foarte discret.

Cu un zâmbet larg pe față, Valentina Pelinel strălucește la brațul lui Cristi Borcea, alături de care a participat în acest weekend la un eveniment, în Capitală.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×