Când a rămas însărcinată Pelinel! Misterul din jurul sarcinii ei gemelare

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/09/2018, 10:11
Când a rămas însărcinată Pelinel! Misterul din jurul sarcinii ei gemelare GALERIE FOTO

Valentina Pelinel o să aibă un al doilea copil cu Cristi Borcea. Toți au văzut un mister în ceea ce privește sarcina ei gemelară. Cei doi au șocat cu veștile de ieri până azi. Presa a bubuit, iar bucuria românilor a devenit mare de când calculul copiilor omului de afaceri a ajuns la 9.

Ieri a fost o zi plină de evenimente fericite pentru cuplul îndrăgostit. Aceștia s-au căsătorit și au anunțat și oficial vestea că Valentina este însărcinată din nou. Căsătoria ce este drept s-a întâmplat pe repede-înainte, ceea ce a nu uimit extraordinar de tare oamenii. Însă, șocul a luat și el parte la cununia acestora când Cristi Borcea a anunțat că fostul model, acum și soția lui, îi va face o bucurie. Vedeta va aduce pe lume nu un copil, ci doi.

Informațiile existente în presă nu sunt sigure în ceea ce privește începerea relației lor, însă, în cadrul unui interviul, din spusele lui Cristi s-ar înțelege că sunt împreună de 5 ani. Așa că, după ce s-au ascuns ceva vreme, prima vară petrecută de cei doi formând un cuplu și în fața lumii a fost foarte productivă. După ce fostul acționar dinamovist a ieșit din închisoare, a încercat să recupereze. Se pare că pentru el timpul acum este cel mai prețios.

Care este misterul sarcinii gemelare?

Valentina Pelinel, o să aibă un al doilea copil cu Cristi Borcea. Toți au văzut un mister în ceea ce privește sarcina ei gemelară.
Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și fiul lor, Milan.

După multe întrebări din partea presei adresate Valentinei despre când va fi nunta, aceasta se pare că s-a și întâmplat. Noua etapă în care au intrat amândoi, fiind declarați soț și soție, le-a adus și o altă bucurie. Fostul model va aduce pe lume alți oameni! Când momentul inedit din viața cuplului a luat sfărșit, iar cei doi au ieșit fericiți de la Primăria Voluntari, au fost asaltați de reporteri și multe camere.

Aici, fostul acționar de la Dinamo a lămurit rapid lucrurile. Mulți au rămas surprinși de ambele vești, dar mai mult de cea cu sarcina, toți au început să se gândească unde au fost concepuți copiii. Întrebat despre acest lucru, Cristi Borcea a răspuns sincer. ”Gemenii au fost concepuți în vacanță din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar mă așteptăm”, a răspuns omul de afaceri.

Cu această ocazie, jurnaliștii de la fața locului l-au întrebat pe viitorul tătic ce își dorește să aibă. Fostul președinte al clubului Dinamo a răspuns că ar vrea fetițe. ”Eu aș vrea fetițe, să vedem”, a spus Cristi Borcea.

Cum a fost descoperit acest mister de Cristi Brancu?

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, Cristi Brancu a analizat firul întîmplărilor și a calculat clar de când cei doi știau de sarcină, cu toate că abia acum a fost anunțată. ”Dacă noi știm că sunt fetițe, înseamnă că există o vârstă a acestei sarcini, adică trei luni pe puţin. Păi asta înseamnă că lucrurile s-au întâmplat când Cristi Borcea încă nu era liber. Deci în momentul în care Cristi Borcea a fost eliberat pe data de 2 iulie, ei știau clar”, a spus ferm prezentatorul.

Primele imagini oficiale de la nuntă

Primele imagini de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața celor doi au apărut. Valentina Pelinel este în culmea fericirii, iar, cu această ocazie, pozele au curs pe rețelel de socializare. Fostul model se mândrește cu familia ei, lucru pe care l-a lăsat să se vadă și pe Instagram. Aceasta și-a postat amintirile alături de tatăl copiilor ei, iar fanii s-au bucurat o dată cu ea.

Valentina pelinel este insarcinata cu gemeni.
Imaginea de la nuntă postată de Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram

Viața amândurora a decurs minunat de când Cristi Borcea a ieșit din închisoare. Timpu la devenit mai prețios pentru ambii, așa că la nicio decizie nu au mai stat pe gânduri. Acestea fiind zice, au hotărât să-și unească destinele surprinzător de repede.

Proaspăt căsătoriți și viitori părinți, cei doi mai au acasă un băiețel, pe nume Milan. În schimb, omul de afaceri mai are, împreună cu Mihaela Borcea, 3 copii, dintre care și gemeni. Iar, din a doua căsătorie cu Alina Vidican, Cristi mai are doi copii.
Amintirile de neuitat de la nunta celor doi au apărut pe Instagramul Valentinei.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×