Cristi Brancu, de urgență la spital! Medicii i-au pus un diagnostic dureros!

Claudiu I   
in Stiri mondene
12/07/2018, 11:28
Cristi Brancu, de urgență la spital! Medicii i-au pus un diagnostic dureros! GALERIE FOTO
Cristi Brancu a ajuns de urgenta la spital

Cunoscutul prezentator de televiziune Cristi Bracu a ajuns de urgență la spital, unde medicii i-au pus un verdict dureros! Prezentatorul suferă de hernie de disc și urmează un tratament special, după cum a scris pe o rețea de socializare. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”25 de ani de muncă în prima linie? Totul vine la pachet cu sacrificiile. Sunt ‘fericitul’ posesor al unei hernii de disc, pe care o tratez prin elongație şi alte proceduri de înaltă clasă”, a anuntat Cristi Brancu.

Citește și Ce nu ştia nimeni despre Israela Vodoz. Dezvăluirile lui Cristi Brancu

Citește și Primele imagini cu vedeta TV după ce şi-a pus silicoane! A tras de sutien până a rămas în sânii goi 

Cristi Brancu a ajuns pe un pat de spital

Cristi Brancu este cunoscut pentru emisiunile sale de la Antene, unde are invitate cele mai în vogă vedete din showbizul românesc.

Ştirea MOMENTULUI

Adrian Diniș a murit la doar 32 de ani. Artistul, plâns de o țară întreagă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.