Prima imagine de la cununia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Claudiu Ilie   
în Valentina Pelinel
12/09/2018, 18:18
Prima imagine de la cununia lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel GALERIE FOTO
Prima imagine cu Valentina Pelinel și Cristi Borcea de la nuntă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit astăzi, însă, chiar dacă totul a fost pus sub semnul secretomaniei totale, în presă a apărut prima imagine de la cununia celor doi! Frumoasa mămică, însărcinată pentru a doua oară, a strălucit la brațul lui Cristi Borcea într-o rochie roșie ca focul. Valentina Pelinel a confirmat astăzi, pentru Spynews.ro, că este însărcinată cu gemeni.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel mai au împreună un băiețel, pe Milan Cristian, în vârstă de 2 ani și 3 luni. Cristi Borcea ar urma să aibă în total 9 copii, după ce i se vor naște și gemenii pe care îi va aduce pe lume proaspăta lui mireasă.

 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea,. prima imagine de la cununia civilă
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, prima imagine de la cununia civilă

Prima imagine de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel a primit mii de aprecieri

Valentina și Cristi Borcea sunt împreună de apropae doi ani, iar în urma iubirii lor a apărut pe lume micul Milan. Fostul fotomodel însă nu s-a oprit aici și s-a hotărât să aibă o familie și mai numeroasă. Așa că frumoasa blondă și-a anunțat recent prietenii că va deveni mamă pentru a doua oară. Dacă pentru ea este al doilea copil, pentru fostul finantator de la Dinamo este al optulea moștenitor.

Informația a venit imediat după o frumoasă vacanță prelungită păe care cei doi iubiți au petrecut-o în Italia, unde se pare că a fost conceput viitorul bebeluș al familiei.

Când va avea loc nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Reporterii Știri Mondene și Fanatik.ro au aflat în exclsivitate și când va avea loc nunta. Marele eveniment se va desfășura luna viitoare, la Budapesta. Va fi o ceremonie departe de ochii lumii, unde Valentina Pelinel va străluci cel puțin la fel de tare ca astăzi, în ziua cununiei civile.

Valentina Pelinel a părut vizibil emoționată, dar și foarte fericită, în această zi foarte importantă pentru ea
Valentina Pelinel a părut vizibil emoționată, dar și foarte fericită, în această zi foarte importantă pentru ea

Nașii cuplului vor fi Marius și Irina Vizer. Cristi Borcea se va ocupa îndeaproape de această petrecere, care se pare că îl va face în sfârșit un bărbat fericit și împlinit. Fostul șef de la Dinamo a spus în nenumărate rânduri că și-a găsit jumătatea și că este convins că și Valentina Pelinel îl iubește enorm, mai ales că i-a fost alături în cele mai grele momente de viața lui.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, o frumoasă poveste de dragoste

Despre nunta celor doi s-a vorbit chiar cu ceva timp înainte de eliberarea omului de afaceri din închisoare. Cel care a spus că va fi nuntă mare a fost chiar tatăl lui Cristi, Stere Borcea. Acesta spune că fiul său se va însura cu Valentina Pelinel imediat ce va fi pus în libertate.

”Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, declara Stere Borcea. Fiul său însă a lăsat de fiecare dată să se înțeleagă că nu se gândește încă la o nuntă, de fiecare dată când a vorbit cu presa. Cristi Borcea este însă plin de surprize și a organizat totul într-un secret total.

Citește și Cristi Borcea va fi tată pentru a 8-a oară! Valentina Pelinel este însărcinată

Citește și Alina Vidican, reacție necontrolată când a auzit că Valentina Pelinel l-ar putea face din nou tată pe Borcea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×