Alina Vidican, reacție necontrolată când a auzit că Valentina Pelinel l-ar putea face din nou tată pe Borcea

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/09/2018, 09:13
Alina Vidican, reacție necontrolată când a auzit că Valentina Pelinel l-ar putea face din nou tată pe Borcea GALERIE FOTO
Alina Vidican a izbucnit in plans cand a auzit ca Valentina Pelinel ar putea fi insarcinata din nou

Alina Vidican a suferit o criză de nervi când a auzit că ”rivala” ei, Valentina Pelinel, ar putea fi însărcinată din nou! Potrivit apropiaților ei, ea spera ca fostul acționar de la Dinamo să se oprească din a mai face copii cu cea care i-a furat bărbatul.

În ultimele zile, în mass-media s-a vehiculat faptul că Valentina Pelinel s-ar pregăti să devină din nou mamă. A fost încă o veste care a supărtat-o la culme pe Alina Vidican. Și veștile rele par să nu se mai oprească, de câșiva ani. După ce a aflat de la televizor că urmează să fie părăsită de soțul ei, aflat atunci după gratii, Alina Vidican a mai aflat și că era înșelată.

Citește și Alina Vidican a vorbit despre Valentina Pelinel! ”Nu am crezut că râvnește la soțul meu”

Citește și Valentina Pelinel și Mihaela Borcea au rupt orice legătură după ce Cristi Borcea a fost eliberat 

Alina Vidican a izbucnit în lacrimi când a auzit că Valentina Pelinel îi mai face un copil lui Borcea

Cristi Borcea o lăsase deja grividă pe Valentina Pelinel, în camera intimă de la penitenciar. Alina Vidican s-a văzut nevoită să divorțeze și să părăsească locuința în care își creștea cei doi copii. În locul ei s-a mutat la scurt timp noua doamnă a inimii lui Cristi Borcea, nimeni alta decât Valentina Pelinel!

”Din momentul în care a aflat că Borcea vrea să divorțeze de ea pentru că Valentina era însărcinată, Alina nu a mai fost atât de supărată. Nimic nu a liniștit-o, ea plângând de supărare. Se simte, încă o dată, trădată, simte că a fost uitată complet de Cristi Borcea. E clar, nu va mai veni în România în perioada următore, până nu se va convinge că ea chiar mai contează pentru Cristi, măcar ca mamă a copiilor lor”, a declarat pentru wowbiz.ro un apropiat al familiei.

Alina Vidican s-a despărțit de mai bine de doi ani de Cristi Borcea, dar frumoasa timișoreancă se pare că încă nu poate trece peste decizia fostului acționar de la Dinamo de a renunța la ea. Cel puțin așa pare, deoarece Alina Vidican nu a fost văzută în compania nici unui alt bărbat.

Alina Vidican se gândește doar la Borcea

Chiar dacă Cristi Borcea și-a refăcut viața imediat după divorțul de Alina Vidican, aceasta nu s-a afișat la brațul vreunui alt iubit, iar acum s-a aflat și motivul pentru care fosta soție a lui Cristi Borcea pare atât de fidelă. Fostul soț a rugat-o să fie fie foarte discretă cu viața ei personală. Mai exact, spun surse foarte bine informate pentru wowbiz.ro din preajma timișorencei, când a fost întrebată de ce nu își găsește un alt bărbat alături de care să își petreacă timpul, Alina Vidican a răspuns, sec, dar hotărât.

“Alina nu vrea sa auda de alt barbat in afara de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afișeze cu alții, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să auda de un altul. În plus, spune ea, nu vrea să le dea senzația copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Așa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”, ne-a spus sursa citata.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×