Alina Vidican a vorbit despre Valentina Pelinel! ”Nu am crezut că râvnește la soțul meu”

Claudiu Ilie   
în Valentina Pelinel
08/08/2018, 13:58
Alina Vidican a vorbit despre Valentina Pelinel! ”Nu am crezut că râvnește la soțul meu” GALERIE FOTO
Alina Vidican a vorbit despre Valentina Pelinel

Alina Vidican s-a mutat în America, imediat după divorțul de Cristi Borcea, despre care spunea în trecut că nu se va despărți niciodată, mai ales după ce au apărut zvonurile legate de o posibilă relație între omul de afaceri și frumoasa Valentina Pelinel. Alina Vidican a vorbit o singură dată despre Valentina Pelinel, cu care credea atunci că este prietenă de familie. Au trecut doi ani de când Alina Vidican, pe atunci Borcea, stătea pe canapeaua unul show de televiziune și spunea că ea „nu are bărbat de lăsat” și că nu s-a căsătorit ca să divorțeze.

Alina Vidican făcea afirmațiile respective după ce showbiz-ul românesc fusese acaparat de zvonurile, devenite ulterior certitudini, conform cărora Valentina Pelinel ar fi fost însărcinată cu fostul acționar principal de la Dinamo.

Citește și Alina Vidican a vrut să se sinucidă! Dezvăluirile făcute de Gigi Becali

Citește și Cristi Borcea i-a trimis bani de vacanță Alinei Vidican!

Alina Vidican a vorbit o singură dată despre Valentina Pelinel, prietenă de familie pe-atunci

Atunci Alina a iesit la atac și a ținut morțiș să spună, în fața națiunii, că ea și soțul ei aflat pe-atunci în închisoare se iubesc ca în prima zi. A fost prima și ultima dată când Alina Vidican a dat detalii incendiare despre relația ei cu Valentina Pelinel.

„Valentina si sotul ei mergeau in vacante cu mine si cu Cristi. Am petrecut cateva zile la San Juan, mai multe vacante la Miami. Nu am crezut ca ravneste la sotul meu. Am avut o parere foarte buna despre ea. Eram toti prieteni de familie si ea imi era draga”, a povestit Alina.

În aceeași emisiune, cu lacrimi în ochi, femeia a povestit că afaceristul își doreste și al treilea copil cu ea și că i-a mărturisit că o iubește. A fost începutul sfârșitului căsniciei sale cu Cristi Borcea. relația lor s-a dus doar în jos din acel moment, anunțul divorțului venind la scurt timp. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face! Așa sună o vorbă din popor, care s-a adeverit în cazul frumoasei Alina Vidican, care i l-a suflat pe milionar Mihaelei Borcea, cu care omul de afaceri avea trei copii. Relația dintre alina Vidican și Cristi Borcea a durat mult mai mult decât căsnicia lor.

În prezent, Cristi Borcea are o relație oficială cu Valentina Pelinel, care i-a dăruit și un copil. Valentina Pelinel se simte acum una dintre cele mai împlinite femei, mai ales după eliberarea iubitului său din penitenciar. Deși înainte, dar și după ce s-a aflat că are o relație cu Cristi Borcea, fostul model a fost reținută în a da declarații despe viața privată, acum lucrurile parcă s-au schimbat. Ea a vorbit deschis în fața jurnaliștilor, cărora le-a spus amănunte prețioase despre relația cu fostul acționar de la Dinamo. Frumoasa vedetă a dezvăluit că i-a lipsit atât de mult iubitul său, încât își dorește să îl țină mult timp în brațe. Când au fost singuri, Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au spus cuvinte de iubire și și-au făcut promisiuni. Fericit de întoarcerea acasă a omului de afaceri a fost și cel mai mic copil al său: Milan Cristian. Chiar dacă apropiații lui Cristi Borcea spuneau că milionarul va face o nuntă ca în povești cu Valentina Pelinel, imediat după ce acesta va fi pus în libertate, omul de afaceri a spus că, momentan, nu se gândește la pasul cel mare.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×