Apple a lansat ceasul Watch Series 4! Sună la ambulanță mai repede decât soția!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/09/2018, 23:21
Apple a lansat ceasul Watch Series 4! Sună la ambulanță mai repede decât soția!
Apple Watch 4 series, lansare cu succes, chiar daca pretul a crescut

Mult așteptata lansare de noi produse de către Apple s-a întâmplat, însă pe lângă telefoanele inteligente, despre care am scris AICI, compania americană a lansat și Apple Watch Series 4, ceasul care sună la ambulanță, dacă ți se face rău. În timp ce cheamă medicul, același ceas îți poate face și o electrocardiogramă, ca medicul care sosește la fața locului să poată vedea dacă au avut loc modificări la nivelul inimii purtătorului celebrului ceas.

Apple Watch Series 4 este primul model al companiei care abordează un design nou, cu ecran mai mare şi o formă mai rotunjită. Acesta vine în două versiuni, din aluminiu şi oţel inoxidabil, fiecare fiind disponibil în două dimensiuni, de 40 şi de 44mm. Se pare că această generaţie renunţă la modelul de lux Apple Watch Edition, care era realizat din materiale precum oţel suflat cu aur sau ceramică.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Primul magazin din România de unde poți comanda noul iPhone XS

Citește și Top 10 cele mai puternice telefoane mobile!

Apple watch series 4 recunoaște când utilizatorul a căzut și lansează un apel la 112

Modelul nou beneficiază de un procesor numit S4, care este de două ori mai puternic decât S3 de anul trecut. Acesta vine şi cu noi senzori, mult mai precişi în măsurarea mişcărilor. Ceasul poate recunoaşte atunci când utilizatorul cade accidental şi poate suna la un număr stabilit anterior sau chiar la numărul naţional de urgenţă în cazul în care utilizatorul nu se mişcă timp de un minut după cădere.

Ceasurile Watch S4 de la Apple, lansate miercuri, beneficiază de display-uri noi mai mari, o interfaţă adaptată la aceste display-uri, cu mai multe informaţii afişate pe ecran, o „coroană” cu feedback haptic, care poate simula click-urile unei rotiţe mecanice şi integrează pentru prima dată într-un astfel de dispozitiv electrozi pentru realizarea unei electrocardiograme (ECG). Partea din spate a telefonului este realizată din sticlă şi ceramică pentru îmbunătăţirea semnalelor radio precum Wi-Fi, LTE şi Bluetooth, iar design-ul este mai subţire decât în cazul modelelor precedente.

Ultima generație de ceas de la Apple este rezistent la apă, așa că trebuie scos nici măcar atunci când încercați să faceți câteva lungimi de bazin. Compania a îmbunătăţit şi alte componente precum difuzoarele, sunetul redat în timpul apelurilor, de exemplu, fiind mult mai clar. Singurul lucru care a rămas la fel este autonomia bateriei. Aceasta ține tot o singură zi.

Compania a avut investiții mari, așa că lansarea Apple Watch Series 4 aduce prețuri mai mari. În ediţia de bază, cu carcasă de aluminiu şi dimensiune de 40 mm, porneşte de la 429 euro, în timp ce modelul de 44 mm vine la un preţ de pornire de 459 euro. Variantele cu antenă LTE sunt cu 100 de euro mai scumpe, iar modelele cu o construcţie din oţel costă 700, respectiv 749 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×