Cleopatra Stratan apare în manualele școlare din Belgia!

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/09/2018, 12:29
Cleopatra Stratan apare în manualele școlare din Belgia! GALERIE FOTO
Cleopatra Stratan este mândria României din nou. Aceasta apare în manualele școlare din Belgia.

Cântăreața Cleopatra Stratan este una dintre cele mai fragede din breasla ei, intrând pe scenă de la vârsta de trei ani. Aceasta a mai uimit românii o dată prin apariția ei în manualele școlare din Belgia. În vârsta de 15 ani acum, a revenit pe scenele muzicii românești după o lungă pauză. Aceasta a uluit prin apariția ei, toți știind-o până la umărul tatălui său. Ei bine, acum a crescut. Revenirea ei a bulversat România care o știa o fetiță mică și buclată.

De asemnea, a reintrat în forță și pe partea profesională, lansând single-ul ”Te las cu inima”. Născută în Republica Moldova, venirea ei pe scenele românești au surprins, mai ales că atunci microfonul în mâna ei părea mai mare decât ea. De aceea, ulterior, a primit și titlul de cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore. În primul ei an de carieră a lansat hitul ”Ghiță”, care acum parcă le rună din amintiri fanilor ei, după ce au văzut schimbarea imensă, în ceea ce privește înfățișarea fetei.

cleopatra stratan manuale scolare belgia
Cleopatra Stratan firmând hitul ”Ghiță”

Un alt record mondial de care Cleopatra s-a bucurat sunt: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes: ”La vârsta de trei ani”, ca re conținea hitul ”Ghiță”. Iar, împreună cu acesta, este și ”cel mai tânăr interpret care a avut un hit no. 1 într-o țară la nivel național”. Totodată, ajuns în Cartea Recordurilor, unde a fost numită Copilul minune al anilor 2000. Acolo a reuțit să apară de șase ori.

Cleopatra Stratan, în manualele școlare din Belgia. Ce mesaj are tatăl ei pentru ea?

Cleopatra Stratan apare acum în manualele școlare de limba engleză din Belgia
Mesajul plin de mândrie postat de Pavel Stratan pentru fiica lui, Cleopatra Stratan

Aflarea veștii apariției Cleopatrei în manualele școlare din Belgia a fost o mândrie în lanț, pentru că unul de-al nostru a ajuns peste hotare într-un context chiar interesant. Pavel Stratan a anunțat fanii ei, pe pagina sa de socializare, că fiica lui va fi studiată în manualele de limbă engleză ale belgienilor. mesajul lui a stârnit multe reacții și comentarii. În josul imaginii cu pagina în care apare fata lui, au venit și spusele oamenilor care o admiră. Majoritatea se rezumă la faptul că merita să i se întâmple asta, căci este un copil minunat și talentat. ”Nu e de mirare…ea a fost unică… dacă noi nu apreciem prea multe talente, în afara țării se apreciază, Cleopatra a fost și va rămâne <>!!!”

”Bravo Cleopatra și părinților care au adus pe lume un Copil Minune. Abia aștept să o ucnosc pe Cleopatra Stratan”, au spus unii. Alții, în schimb, i-au apreciat efortul și au încercat să o sfîtuiască pentru binele ei. ”Nu pot să îmi închipui câtă presiune aș simți eu în locul ei. Când ești un exemplu pentru alții e foarte greu să fii om și să mai greșești uneori. Sau pur și simplu să nu mai vrei să fii un exemplu la un moment dat. Sper din tot sufletul că nu îi este frică să dezamăgească!”, a mai spus unu dintre fani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×