Cleopatra Stratan, APARITIE ULUITOARE! Pustoaica S-A TRANSFORMAT intr-o domnisoara RAPITOARE!

în Monden
05/12/2018, 23:49
Cleopatra Stratan, APARITIE ULUITOARE! Pustoaica S-A TRANSFORMAT intr-o domnisoara RAPITOARE! GALERIE FOTO

Gingasia, frumusetea si talentul sunt numai cateva dintre cuvintele care o descriu pe frumoasa Cleopatra. Un adevarat fenomen, Cleopatra a castigat rapid primele locuri in topurile muzicale de la o varsta frageda si a sustinut concerte in fata a mii de oameni.

Pavel Stratan a publicat pe pagina lui Facebook o imagine in care apare alaturi de frumoasa lui fiica, iar fanii au ramas pur si simplu fara cuvinte cand au vazut cat de mult a crescut Cleopatra. In cele mai recente imagini de pe pagina de Facebook, fanii sunt tinuti la curent cu evenimentele la care participa Pavel Stratan, dar si Cleopatra, iar fanii ii marturisesc de fiecare data ca are o voce angelica.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cleopatra Stratan, APARIŢIE ULUITOARE! Puştoaica S-A TRANSFORMAT într-o domnişoară RĂPITOARE!

Transformarea este atat de surprinzatoare, pentru unii, încât micuţa şi tatăl ei au fost protagoniştii unui episod de-a dreptul ilar. „Odată, pe stradă, un fan a crezut ca e nevastă-mea. Eu i-am zis: Nu e sotia, e fiica mea, Cleopatra. Am ras copios de aceasta intamplare hazlie”, a povesit Pavel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×