Cleopatra Stratan a revenit în forță! Ce preț percepe pentru un spectacol!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
03/07/2018, 17:39
Cleopatra Stratan a revenit în forță! Ce preț percepe pentru un spectacol! GALERIE FOTO
Cleopatra Stratan a revenit in forta! Ce pret solicita pentru un spectacol

Cleopatru Stratan a revenit în forță în lumea muzicii, iar tarifele ei pentru un spectacol o plasează printre vedetele cele mai bine cotate din România! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta ajunsă acum la vârsta de 15 ani a lansat melodia “Te las cu inima”, iar în numai două săptămâni, videoclipul a fost vizualizat pe YouTube de aproape 10 milioane de fani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Nu mai e puştoaica de altădată. Uite cum îl aşteaptă acum Cleopatra Stratan pe Ghiţă! E frumoasă rău

Citește și GALERIE FOTO. Ruby, imagini INCENDIARE! A pozat TOPLESS, în toată splendoarea 

Cleopatra Stratan, milioane de vizualizări și mii de euro prețul unul spectacol

Simpatica Cleo percepe acum un onorariu de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, şi unul de 5.000 de euro pentru concertele private cu o durată tot de 35 de minute. În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleo solicită decontarea transportului, 2 bilete de avion sau 1,7 lei/km şi a cazării (două camere single). Cleopatra Stratan s-a făcut cunoscută la vârsta de 3 ani cu melodia ”Ghiță”, cea care a inclus-o și în cartea Recordurilor pentru cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album.

Închide ×