C.T Popescu, despre Liviu Dragnea și poziția în care se află. ”Dincolo de ipocrizia pe care reușea să o afișeze, s-a citit ură puternică”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/09/2018, 13:03
C.T Popescu, despre Liviu Dragnea și poziția în care se află. ”Dincolo de ipocrizia pe care reușea să o afișeze, s-a citit ură puternică”
Cristian Tudor Popescu a vorbit despre pozitia lui Liviu Dragnea

Cristian Tudor Popescu a comentat poziția în care se află Liviu Dragnea în prezent. În cadrul unei emisiuni, jurnalistul a declarat că liderul PSD arată ca un om plin de ură puternică.

Acesta a discutat și analizat subiectul momentului, care-l vizează fără dar și poate pe Dragnea. Liderul a fost chemat la Parchet, după ce a făcut diferite declarații privind tentativa de lovitură de stat. Se pare că pe cel de la cârma Guvernului a trăit pe pielea lui proverbul ”Prietenul la vreme de nevoie se cunoaște”, căci acesta nu a mai fost însoțit de cineva care să-l protejeze.

Declarațiile lui C.T Popescu despre Liviu Dragnea

Jurnalistul a declarat pentru postul Digi 24 că acum un an lucrurile stăteau total diferit atunci când Dragnea era chemat la Parchet. ”Important e ce vedem. Acum aproape un an, partidul trimitea o gașcă de bodyguarzi cu cefe groase, cu mutre de interlopi care să-l protejeze la Parchet. Acum a fost singur, partidul nu a mai trimis niciun haidamac care să-l protejeze, aşa că a trebuit să facă faţă întrebărilor”, a spus CTP.

Citește și: Cleopatra Stratan apare în manualele școlare din Belgia!

Citește și: Anda Adam nu poartă lenjerie intimă! ”Port atunci când e absolut necesar”

Citește și: Melania Medeleanu critică referendumul pentru familie! ”Ne costă aproximativ 20 de milioane de euro.”

Și, cu ocazia aceasta, analizând situația, a trecut și la partea de mimică, la ce se putea să se citească din exterior. ”Pentru că s-a aflat în această situație nouă, pe figura lui s-a putut citi în sfârșit, sinceră, dincolo de ipocrizia pe care reușea să o afișeze, s-a citit ura puternică, sinceră față de viermii care îndrăznesc să-i pună întrebări, să-i ia aerul”, a mai declarat acesta.

Așadar, liderul PSD a fost chemat și întrebat despre lovitura de stat. Neregulile erau la ele acasă în ceea ce privește acest subiect deoarece nu a anunțat nicio instituției a statului cu privire la această procedură. Răspunsul lui dragnea a fost că nu a depus niciun document. Despre acest fapt, Cristian Tudor Popescu spune că fapta lui se rezumă la dezinformare gravă a opiniei publice, mai ales din poziția în care se află însă. ”Atunci întrebarea este cu ce se va solda din punct de vedere judiciar fapta lui Dragnea, această dezinformare gravă a opiniei publice făcută din înălțimea funcției de stat”, a completat jurnalistul C.T Popescu.

De asemenea, a și comentat șansele de revenire ale lui Dragnea. Se pare că ele sunt puține spre deloc. ”Manda chiar comite blasfemia să spună – poate că protocoalele câte mai sunt vor fi şi ele anulate sau poate că se vor mai face dacă se dovedeşte că sunt necesare. Speranţa lui Dragnea de a se scoate cu protocoalele tocmai s-a pulverizat”, a subliniat CTP.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×