Anda Adam nu poartă lenjerie intimă! ”Port atunci când e absolut necesar”

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
16/09/2018, 12:15
Anda Adam nu poartă lenjerie intimă! ”Port atunci când e absolut necesar” GALERIE FOTO
Anda Adam a declarat în cadrul unei emisiuni ca nu poartă lenjerie intima.

Longeviva cântăreața a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că nu poartă chiloți, lucru care a surprins prezentatorul, dar mai ales pe cei de acasă. Se pare că vedeta nu a avut nicio jenă în a și demonstra asta. Invitată în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D, artista a răspuns la toate întrebările adresate de Teo Trandafir și Bursucu’. Aceasta a intrat plină de energie pozitivă în platou. Inițial, gazdele emisiunii au chemat-o pentru a discuta despre noul ei proiect de pe Youtube și, în sprecial, pentru unul dintre clip-urile deja apărute în care ea gătea împreună cu fiica ei, Evelyn.

Anda Adam poartă lenjerie intimă doar atunci când e nevoie

Discuția a început prin prezentarea plan de bătaie pe internet în care își va arăta viața, familia, pentru ca oamenii să o cunoască mai bine. Dar, se pare că surpriza nu a fost în desfășurătorul prezentatorilor. Anda a mutat toată discuția spre un subiect intim. Cântăreața a spus că nu poartă des lenjerie intimă de fel. ”E foarte bine să mergi fără chiloți, urăsc chiloții, sunt cei mai mari dușmani ai mei, pentru că îți intră în toate cele”, a declarat Anda Adam în cadrul emisiunii. Totodată, a lămuri că se întâmplă să poarte, dar asta numai la ocazii speciale, când este neapărat nevoie. ” Port atunci când e absolut necesar, când am ceva transparent sau ceva care poate fi luat de vânt”, a încheiat artista, spre surprinderea tuturor.

Anda Adam are vlog pe Youtube

După ce aceasta a uimit cu declarația ei plină de sinceritate, desfășurătorul emisiunii a fost respectat, iar aceștia s-au întors la subiectul pentru care cântăreața era de fapt chemată: viața ei de pe Youtube. Fiind prezentă pe scenele românești din anul 1999, Anda Adam a ales un alt proiect, dar nu muzical. Se pare că decizia de a arăta fanilor ei cum își petrece diminețile, cum decurge viața ei de familie a venit în urma unor vorbe venite tot din partea publicului care o iubește. Vedeta a povestit că au fost multe episoade în care a coborât de pe scenă pentru a face o fotografie cu un fan, iar atunci, aceștia rămâneau surprinși de naturalețea ei, crezând că este mult mai îngâmfată.

Așa că a decis sa le arate tuturor că ceea ce cred despre ea este neadevărat surprinzând prin videoclip-uri momentele ei de viață, astfel arătându-le că este o persoana normală. ”Cred că oamenii vor să ne vadă mai mult decât atunci când suntem pe sticlă și de-asta fac vlog.
Oamenii sunt foarte curioși să te vadă așa cum ești tu acasă, în pijama, cu copilul. Mă doare când mi se spune că sunt figurantă, pentru că nu sunt așa.…știu că sunt un om normal și vreau să împărtășesc acest lucru cu oamenii”, a încheiat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×