Anda Adam, încă un copil! ”O să fie și băiatul lui mama”

Claudiu Ilie  
înAnda Adam
08/06/2018, 15:29
Anda Adam, încă un copil! ”O să fie și băiatul lui mama”GALERIE FOTO
Anda Adam mai vrea un copil

Anda Adam este în al 9-lea cer! Are o fetiță superbă, pe care o ia peste tot cu ea. Dar vedeta vrea mai mult. Anda Adam a spus că ar vrea și un băiețel, dar așteaptă să înceapă Evelin grădinița.

„Are alte activităţi pe care le face atunci când suntem undeva. Nu e genul de copil care să stea în scaun cu ochii în telefon. E un copil… în primul rând este foarte relaxată şi foarte sociabilă având în vedere vârsta mică pe care o are. Noi am luat-o cu noi peste tot. Am încercat să o fac să fie cât mai prietenoasă. (…) Mami e mami. Când eu apar în peisaj ea întotdeauna o să o prefere pe mami, însă cu tatăl ei are o relaţie aparte”, a povestit Anda Adam.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anda Adam vrea încă un copil

„O să fie şi băiatul lui mama, dar mai stăm puţin, avem planuri mari cu Evelin, să intre şi ea la grădiniţă. Este tatăl ideal. Consider că am noroc, ştiu că în viaţă nu le poţi avea pe toate”, a mai spus Anda Adam.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×