Anda Adam luptă cu kilogramele în plus! “Greutatea mea ideala este…”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Anda Adam
30/08/2018, 19:29
Anda Adam luptă cu kilogramele în plus! “Greutatea mea ideala este…” GALERIE FOTO
Anda Adam lupta cu kilogramele

Anda Adam se luptă din nou cu kilogramele în plus și este hotărâtă să câștige și de această dată! Vedeta rănită la Exatlon a fost nevoită să facă o recuperare destul de dureroasă, după intervenția chirurgicală la care a fost supusă, motiv pentru care s-a decis că nu ar fi rău să mai și slăbească, în același timp.

Anda Adam ține o dietă, dar spune că aceasta nu este una chiar strictă așa, deoarece nu se grăbește să ajungă la greutatea ideală. Cântăreața a slăbit câteva kilograme, însă nu este mulțumită, vrea să ajungă la 55 de kilograme. Acum are 59 de kilograme, deci trebuie să mai topească alte patru kilograme.

Citește și Misha, cu părțile intime la vedere! Fanilor nu le-a venit să creadă!

Citește și Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat

Anda Adam luptă cu kilogramele în plus, dar nu se grăbește

“Greutatea mea ideala este de 55 de kilograme. Cand am 55 de kilograme ma simt bine in pielea mea, sunt slaba si plina de energie. Mai jos de 55 de kilograme nu ma simt ok”, a declarat Anda Adam.

Odată cu noile măsuri, vedeta speră să rămână și însărcinată. Anda Adam vrea acum un băiețel. Cel puțin așa a fost planul ei și al soțului. Deși nu a avut parte de niciun fel de ajutor cu micuța Evelin și nu și-au permis luxul de a merge nici măcar la un film, timp de aproape doi ani, cei doi părinți își mai doresc un copil.

”Am avut totul pregătit de la început. Acum are doi ani şi patru luni Evelin, mă gândeam că ar fi bine să aştept să intre la gradiniţă ca să putem să ne ocupăm noi de al doilea copilaş. Are cât de cât un program. Nu este uşor, te solicită foarte mult un copil şi pentru cineva care are o carieră şi activitate aşa intensă este un pic mai greu. Nu am avut ajutor. Am stat eu cu soţul meu până la un an şi 11 luni. Nu am ieşit cred că nici la un film, am stat numai cu copilul. Anul trecut a stat mama mai mult în ţară ca să ne ajute cu fetiţa. (…) Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să pot să fac un copil pentru că ne dorim asta. Planul meu a fost aşa, mi-aş dori fetiţă şi băieţel, acum e şi cu divinitatea, nu e doar ce ne dorim noi”, a declarat Anda Adam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×