Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat

Sandra Popescu    Nicoleta C   
în Stiri mondene
19/08/2018, 16:41
Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat GALERIE FOTO
Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi.

Solista lirică, Ozana Barabancea, este sexy printre așternuturi! Vedeta se pozează în ipostaze diferite de când s-a operat și a slăbit. Vedeta a reușit să-și împlinească visul de a arata așa cum dorește, după multe încercări eșuate. În ultimele luni, artista a decis să recurgă la operația de micșorarea stomacului; operație ce a reprezentat un nou început pentru ea, ajungând să aibă un corp armonios, un aspect tânar, dar și o minte sănătoasă. Transformarea ei e în continuă schimbare, iar fanii rămân uluiți de cum arată acum artista. Decizia că va face această operație a fost luată în 3 luni de meditație asupra subiectului, în care a trebuit să se convingă că vrea cu adevărat să facă acest lucru.

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a recunoscut că greul a început abia după ce operația s-a terminat și ea a început să-și revină. ”Trebuie să mănânc numai lucruri proaspete și puține alimente la o masă – 3 alimente este suficient. După operație am mâncat 10 zile lichide. Nu mi-e foame, mi-au tăiat centrii foamei, dar nu poate să-mi taie nimeni centrii poftei. Și dacă poftesc ce nu am voie, organismul îmi răspunde imediat. Mi-am dat seama că trebuie să mă hrănesc, nu să mănânc de dragul de a mânca și asta este într-adevăr un lucru mai puțin plăcut pentru că nu mai ies la chermeze și grătare cu prietenii, m-am cam izolat. Nu mănânc între mese, ci din 5 în 5 ore”, a povestit Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Aceasta povestește despre cum a reușit să ajungă la bisturiu

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a început să se pozeze din ce în ce mai diferit, de când a făcut toate eforturile pentru a arata așa cum își dorește.
Solista lirică a reușit să slăbească mult după operașie, iar acum se bucură de roadele muncii sale.

Vedeta a confrimat faptul că nu se mai simțea bine în corpul ei și de aceea a ajuns până în punctul de a se opera. Ce a adus-o însă până în punctul de a avea 128 de kilograme a fost mâncatul compulsiv. ”Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzașia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, a destăinuit artista într-un interviu acordat XNS.

Ozana Barabancea, dietă

Regulile sunt foarte importante pentru artistă, mai ales de când s-a operat și a înțeles că trebuie să respecți niște lucruri și pentru a avea un aspect plăcut, dar mai ales pentru avea un corp sănătos. ”Acum mănânc maximum 100 grame la masă, incluzând felul 1, felul 2 și desert. Nu mai pot să văd mâncare în fața ochilor. Acest lucru este cauzat de operație. Secretul constă în a nu ciuguli. Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative”, a spus vedeta.

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a început să se pozeze din ce în ce mai diferit, de când a făcut toate eforturile pentru a arata așa cum își dorește.
Vedeta recunoaște că sportul este unul dintre ce imai importanți factori în dieta ei.

Diminețile ei încep cu un mic dejun sețios, dar si consistent. ”Dimineață am mâncat avocado cu pește la cuptor. Ultima mea masă a fost la ora 18:30. Am mâncat brânzică. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană”, a exemplificat Ozana Barabancea. Dar, aceasta precizează că așa cum e vorba ”nicio masă fără pește”, așa e și cu dieta, mai exact: ”nicio dietă fără sport”.  ”Eu fac sport în fiecare dimineață. Fac exerciții ușoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operația m-a obligat să fac sport”, a declarat artista. Totodată, îi sfătuiește pe cei mici și pe părinți, cum să provedeze încă de la început, ca să nu ajungă în asemenea situație ca ea. ”Ar trebui învățați de mici, ar trebui făcute cursuri de nutriție, de gătit. Să știe ce să cumpere când intră într-un supermarket”, a încheiat jurata de la ”Te cunosc de undeva”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×