Ozana Barabancea are o siluetă de viespe! Cum arată acum, după ce s-a apucat de sală

Raluca Ogaru   
in Reality show
07/08/2018, 13:56
Ozana Barabancea are o siluetă de viespe! Cum arată acum, după ce s-a apucat de sală GALERIE FOTO

Obişnuiţi cu vechile ei dimensiuni, fiecare progres al Ozanei Barabancea ni se pare o minune. De această dată, însă, artista chiar a făcut minuni şi a reuşit să le arate celor care nu credeau că va reuşi o siluetă de viespe în adevăratul sens al cuvântului.

Ne-om juca noi cu vorbele şi poate am exagera puţin, însă de această dată chiar nu e cazul. Ultimele apariţii ale Ozanei Barbancea au şocat pe toată lumea. Pe lângă talia frumoasă, şi picioarele artistei arată din ce în ce mai bine, aşa că nu rămâne decât să îi cerem reţeta. Bine, pe lângă operația de micșorare a stomacului, pe care a recunoscut că și-a făcut-o! Dar faptul că s-a apucat de sport a ajutat enorm.

Ozana Barabancea, siluetă de viespe

Iar dacă o operaţie de micşorare a stomacului te-ar putea ajuta să slăbeşti vizibil în timp scurt, de această dată nu e vorba numai de aşa ceva. Ozana s-a apucat de sală şi, chiar dacă nici ea nu credea că va reuşi, iată că a obţinut rezultate remarcabile, demne de capitolul ”slăbiri spectaculoase”! Acum, așa cum a recunoscut singură, Ozana va apela din nou la operațiile estetice pentru a tăia surplusul de piele, acolo unde este cazul. Va începe cu gâtul, unde vrea să își facă un lifting.

Ştirea MOMENTULUI

Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.