Ozana Barabancea are o siluetă de viespe! Cum arată acum, după ce s-a apucat de sală

Raluca Ogaru  
înReality show
07/08/2018, 13:56
Ozana Barabancea are o siluetă de viespe! Cum arată acum, după ce s-a apucat de salăGALERIE FOTO

Obişnuiţi cu vechile ei dimensiuni, fiecare progres al Ozanei Barabancea ni se pare o minune. De această dată, însă, artista chiar a făcut minuni şi a reuşit să le arate celor care nu credeau că va reuşi o siluetă de viespe în adevăratul sens al cuvântului.

Ne-om juca noi cu vorbele şi poate am exagera puţin, însă de această dată chiar nu e cazul. Ultimele apariţii ale Ozanei Barbancea au şocat pe toată lumea. Pe lângă talia frumoasă, şi picioarele artistei arată din ce în ce mai bine, aşa că nu rămâne decât să îi cerem reţeta. Bine, pe lângă operația de micșorare a stomacului, pe care a recunoscut că și-a făcut-o! Dar faptul că s-a apucat de sport a ajutat enorm.

Ozana Barabancea, siluetă de viespe

Iar dacă o operaţie de micşorare a stomacului te-ar putea ajuta să slăbeşti vizibil în timp scurt, de această dată nu e vorba numai de aşa ceva. Ozana s-a apucat de sală şi, chiar dacă nici ea nu credea că va reuşi, iată că a obţinut rezultate remarcabile, demne de capitolul ”slăbiri spectaculoase”! Acum, așa cum a recunoscut singură, Ozana va apela din nou la operațiile estetice pentru a tăia surplusul de piele, acolo unde este cazul. Va începe cu gâtul, unde vrea să își facă un lifting.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×