Misha, cu părțile intime la vedere! Fanilor nu le-a venit să creadă!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Poze haioase
30/08/2018, 21:03
Misha, cu părțile intime la vedere! Fanilor nu le-a venit să creadă! GALERIE FOTO
Misha, cu partile intime la vedere

Misha, cu partile intime la vedere! Frumoasa blondă pare că își face de cap de când a divorțat de Connecte-R sau a înțeles greșit libertatea redobândită de curând. Cert este că frumoasa blondă a postat recent o fotografie pe o rețea de socializare în care pare a nu purta nimic pe sub rochia foarte scurtă.

Mai mult, fosta soție a lui Connect-R stă și cocoțată pe o masă, iar fotograful n-a avut încotro decât să facă instantaneul de undeva mai de jos. Fanii au luat foc imediat și a s-au îmbulzit cu like-uri și comentarii după ce fosta soție a lui Connect-R a postat fotografia cu părțile intime la vedere.

Misha, cu părțile intime la vedere, la scurt timp după divorț

Fosta soție a lui Connect-R are și niște cizme argintii cu toc înalt și pare că tocmai ce s-a întors din club. Connect-R și Misha divorțează, după 5 ani de căsătorie. Artistul a fost cel care a făcut tristul anunț, după ce în ultimele luni au apărut tot mai multe zvonuri despre separarea celor doi. Fanii au rămas cu atât mai șocați de această mărturisire, cu cât cei doi nu s-au mutat separat, deși au recunoscut că de mai bine de un an nu mai formează un cuplu.

”Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram. Vestea i-a șocat pe fanii cuplului, mai ales că în urmă cu doar cinci zile, cântărețul îi făcea o declarație emoționantă de dragoste soției sale.

Connect-R și Misha au devenit soț și soție, în vara anului 2013. Misha era însărcinată pe atunci, iar la câteva luni a născut o fetiță, iar cei doi au spus de nenumărate ori că vor să mai aibă copii. De atunci, s-a tot speculat asta, însă nu s-a mai întâmplat. Vița de cuplu nu a fost mereu roz, după cum a recunoscut în trecut și Misha.

“Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, spunea Misha, cu ceva timp în urmă.

Connect-R și Misha au fost mereu un cuplu foarte iubit de public, iar cei doi și-au manifestat dragostea în public ori de câte ori au avut ocazia, cu gesturi tandre și sărutări. Au fost doi părinți grijulii și au recunoscut că fetița lor le-a schimbat fundamental viața.

“Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”, spunea Connect-R, imediat după ce a devenit tată.

Paradisul din familia lor a disparut odată cu apariția pe neașteptate a bolii fetiței lor. ”Și-a dat ochii peste cap, nu se mai putea ridica în picioare, toți s-au speriat foarte tare”, povestea o persoană apropiată celor doi. Au ajuns cu fiica lor la spital și s-au pregătit apoi pentru tot ce era mai rău. Cei doi părinți și-au făcut toate testele de compatibilitate, pentru a-și putea ajuta copila în caz că ar fi fost nevoie de un transplant. După săptămâni de analize și tratament, Maya a început însă să se simtă mai bine. Misha și Connect-R au răsuflat ușurați: fetița nu suferea de o boală incurabilă! Încet, încet, Maya a început să meargă, iar acum este un copil vesel și sănătos, ținut însă sub supraveghere medicală. Boala celei mici nu i-a unit pe cei doi părinți, cum se întâmplă în general, ci i-a făcut să se îndepărteze unul de celălalt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×