Un medic italian face o dezvăluire uluitoare: ”O pneumonie atipică a început să circule încă din noiembrie”

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 07:28
Un medic italian face o dezvăluire uluitoare: ”O pneumonie atipică a început să circule încă din noiembrie”
Un medic italian face o dezvăluire uluitoare în privința pandemiei de coronavirus și crede că pacientul 0 în țara sa ar fi putut să apară în luna noiembrie a anului trecut

Un medic italian face o dezvăluire uluitoare în privința pandemiei de coronavirus și crede că pacientul 0 în țara sa ar fi putut să apară în luna noiembrie a anului trecut.

Un medic italian face o dezvăluire uluitoare

Medicul italian Giuseppe Remuzzi, directorul Institutului de Cercetare în Farmacie Mario Negri, a făcut o dezvăluire uluitoare care poate explica dezastrul prin care trece țara sa în acest moment.

”O pneumonie atipică a început să circule încă din noiembrie”, a declarat Giuseppe Remuzzi, conform Mediafax. Dacă această afirmaţi este adevărată, înseamnă că în Italia virusul COVID-19 circulă de mai bine de cinci luni.

În acest moment, Italia este țara în care s-au înregistrat cei mai mulți morți, 5.476, de la explozia pandemiei de coronavirus. În peninsulă sunt 59.138 de cazuri confirmate cu COVID-19, dar bilanțul capătă proporții pe zi ce trece. Din totalul bolnavilor, un număr de 7.024 de pacienți au fost vindecați.

Rusia sare în ajutorul Italiei

Cel puțin 18 preoți au murit din cauza pandemiei de coronavirus în Italia, principala cauză fiind faptul că ei merg în spitale pentru a le oferi alinare celor internați în special la secțiile de terapie intensivă.

Imagini înfiorătoare din Italia! Un corespondent al postului Sky News a transmis câteva clipuri video cu ceea ce se petrece în acest moment în Bergamo, un oraș puternic afectat de pandemia care a pus stăpânire pe întreaga lume.

Ajutor medical de la armata rusă pentru italieni! Se întâmplă chiar de la sfârșitul acestei săptămâni. Rușii vin în sprijinul luptei împotriva epidemiei noului coronavirus, la îndemnul preşedintelui Vladimir Putin.

Guvernul italian opreşte producţia. Tot ce nu este esenţial pentru populaţie îşi va opri activitatea, pentru evitarea răspândirii virusului care face ravagii în ţară de o lună de zile, a anunțat premierul Giuseppe Conte.

Pandemia de coronavirus face ravagii pe tot globul și aproape un miliard de persoane se află în izolare la domiciliu în peste 35 de ţări, fie ca parte a măsurilor obligatorii impuse de autorităţi, fie în urma recomandărilor acestora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×