Prințul Harry și Meghan Markle s-au despărțit?! Meghan a plecat de acasă

Maria Cristina   
în Stiri mondene
03/09/2018, 17:25
Prințul Harry și Meghan Markle s-au despărțit?! Meghan a plecat de acasă GALERIE FOTO
Prințul Harry și Meghan Markle s-au despărțit! Meghan a plecat de acasă

Prințul Harry și Meghan Markle s-au despărțit, iar Meghan a plecat de acasă?! Meghan Markle și Prințul Harry sunt extrem de exuberanți atunci când ies în public, însă ultimele evenimente din viața celor doi nu au fost tocmai plăcute.

Presiunile externe au reușit să le „zguduie” puțin relația. Thomas Markle – tatăl lui Meghan – a reușit să le facă viața un calvar celor doi tineri proaspăt căsătoriți. Meghan și Harry s-au certat, potrivit revistei OK! Magazine, iar Meghan a plecat de acasă.

Presiunea ultimelor trei luni de la nuntă și-a spus cuvântul, iar Ducesa de Sussex și-a luat o „vacanță” de la căsnicia cu Prințul Harry. Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, un eveniment marcant în istoria Marii Britanii.

Se pare că Meghan este „depășită” de noile reguli impuse de Casa Regală și tot protocolul acesteia, iar Prințul Harry s-a săturat ca Thomas Markle să aducă o imagine negativă Casei Regale.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au separat

„După săptămâni întregi în care a fost făcută de rușine de drama familiei ei, ea a cedat și și-a canalizat frustarea pe certurile dintre ei. Meghan se plânge de cât de copleșită este de toate regulile regale, iar Harry i-a reproșat cât de chinuitor a fost pentru el să se descurce cu publicitatea negativă pe care o face casei regale familia ei, în mod constant”, potrivit unei surse care a declarat pentru publicația americană Ok! Magazine.

Meghan a plecat de acasă din cauza presiunilor externe, iar acum cei doi trăiesc separat – pentru o scurtă perioadă de timp – dar momentan nu se pune problema de divorț.

„A decis să meargă la Toronto să-și vadă prietenii pentru a-și limpezi mintea. Meghan speră că cele câteva zile departe de Harry va stopa certurile dintre ei, dar se pare că luna lor de miere s-a terminat”.

Meghan Markle are mai multe nemulțumiri, iar printre acestea se numără și felul în care arată una dintre locuințele Prințului Harry.

Casa Prințului dinainte de a-și unii destinele nu arată așa cum și-ar dori Ducesa de Sussex. Cuibușorul de nebunii al prințului este plin de jocuri, frigidere de bere, un televizor uriaș pentru jocurile video și scaune pentru masaj.

„Meghan speră să scape de aceste lucruri ale lui Harry și să transforme locuința după gustul ei”, a mai adăugat sursa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×