Fiica Andreei Esca a avut parte de un majorat de lux! Unul dintre invitații speciali a fost Florin Salam

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/09/2018, 13:03
Fiica Andreei Esca a avut parte de un majorat de lux! Unul dintre invitații speciali a fost Florin Salam GALERIE FOTO
Alexia Eram sarbatorita de zia ei, in care a implinit frumoasa varsta de 18 ani.

Fiica longevivei prezentatoare de știri, Andreea Esca, a avut parte de un majorat de lux! Unul dintre invitații speciali prezenți la marele eveniment a fost chiar Florin Salam. Alexia Eram, în vârstă acum de 18 ani și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast și cu invitați numai unul și unul. Pe data de 31 august, fiica prezentatoarei de știri de la Pro TV a fost prezentă, alături de familie și prieteni într-un club de lux din București.

Unii dintre invitații Alexiei au fost Antonia, Alex Velea, Nicole Cherry și Mario Fresh, fiind iubitul ei. Sărbătorita a fost admirată de toți ochii prezenți la petrecere datorită felului în care s-a îmbrăcat. Aceasta a purtat o salopetă interesantă, albă, decoltată și plină de franjuri. Nici mama ei nu a rămas în umbra, din punct de vedere vestimentar. Aceasta a purtat o rochie lungă, fără mâneci, de un roz aprins.

Fiica Andreei Esca a avut parte de un majorat de lux!

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, întâmplător, iar acum își declară iubirea. ”Băiatul adoptiv” a lui Alex Velea a fost însoțit de Antonia la lansarea piesei ”Piesa mea”
Alexia Eram a împlinit pe 31 august 18 ani!

Toți invitații s-au putut poza în spațiul destinat fotografiilor, plind de baloane, nori și niște franjuri de toate culorile. După ce ședința foto s-a încheiat, petrecerea a continuat cu un cadou muzical oferit de iubitul el. Acesta i-a dedicat o piesă ce a făcut-o pe Alexia să devină din ce în ce mai emoționată, ba chiar a și izbucnit în plâns. Dar, din fericire, surprizele serii nu s-au încheiat o dată cu dedicația lui Mario Fresh.

Invitatul special al serii a fost Florin Salam, care și-a intrarea galant, cu un buchet de trandafiri pentru fiica prezentatoarei. Artistul a avut un program de aproximativ o oră în care i-a încântat pe toți cei prezenți. De asemenea, acesta i-a cântat și ”la mulți ani” la momentul venirii tortului, alături de toți invitații. Tortul a fost în concordanță cu baloanele de la eneviment, roz, de trei etaje.

 Alexia Eram și Mario Fresh, relație

ei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, întâmplător, iar acum își declară iubirea. ”Băiatul adoptiv” a lui Alex Velea a fost însoțit de Antonia la lansarea piesei ”Piesa mea”
Alexia Eram alături de iubitul ei, Mario Fresh.

În cadrul emisiunii de radio pe care o prezintă mama Alexiei, Andreea Esca, cei doi îndrăgostiți au fost provocați să-și declare dragostea unul față de celălalt. Fata i-a declarat iubitului ei că viața este mai frumoasă alături de el. ”De când te-am întâlnit îmi faci viața mai bună. Te iubesc pentru tot ceea ce faci pentru mine și pentru că mă susții în tot ceea ce fac”, a spus Alexia Eram. De asemenea, și Mario a spus ce simte pentru aceasta. ”Alexia ești cel mai frumos suflețel pe care l-am întâlnit. Îți mulțumesc că exiști în viața mea. Te iubesc cel mai mult”, a declarat Mario Fresh, în direct.

ei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, întâmplător, iar acum își declară iubirea. ”Băiatul adoptiv” a lui Alex Velea a fost însoțit de Antonia la lansarea piesei ”Piesa mea”
Cei doi îndrăgostiți au împreună deja 2 ani de când se iubesc.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, întâmplător, iar acum își declară iubirea. ”Băiatul adoptiv” a lui Alex Velea a fost însoțit de Antonia la lansarea piesei ”Piesa mea”, care l-a făcut cunoștință. ”Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, era la un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă. Am făcut aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim? Fluturi în stomac, nu mai putea. Ne mai certăm, dar eu sunt foarte matur. Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră că vom scăpa de BAC. Eu nu vreau afară, am aici băieţii meu. Eu am împins-o să meargă afară, i-am spus că e vorba de cariera ei şi de viaţa ei ca om”, a declarat Mario Fresh în cadrul unui interviu acordat pentru Star Matinal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×