La mulți ani, Andreea Esca! Prezentatoarea Pro Tv a împlinit 45 de ani

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/08/2018, 10:26
La mulți ani, Andreea Esca! Prezentatoarea Pro Tv a împlinit 45 de ani GALERIE FOTO
De asemenea, aceasta are și o autobiografie scoasă pe piață, cu numele ”Ce-am făcut când am tăcut”

La mulți ani, Andreea Esca! Longeviva prezentatoare de la Pro Tv a împlinit 45 de ani. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România și datorită coafurii ei, dar și datorită faptului că și-a pastrat postul de realizator- prezentatori în cadrul Știrilor Pro Tv încă din anul 1995.

Dar, totodată, mulți nu o identifică nici cu coafura neschimbată încă din anii 90 și nici cu păstrarea aceluiași post, ci cu salutul ”Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută” care aduna toți oamenii în fața miclor ecrane. Celebra prezentatoare are o familie frumoasă, alături de soțul ei francez Alexandre Eram, alături de care are și 2 copii: Alexia și Aris.

La multi ani, Andreea Esca!
Longeviva prezentatoare de la Pro Tv a împlinit 45 de ani.

La mulți ani, Andreea Esca! Povestea prezentatoarei

La multi ani, Andreea Esca!
Andreea Esca este una dintre prezentatoarele longevive din televiziune.

Pe blog-ul acesteia, longeviva prezentatoare explică de ce mereu se prezintă cu totu numele său, unii crezănd că este cu un stop de aroganță. ”Sunt Andreea Esca și deși toată lumea când mă prezint îmi răspunde ”știu cine ești”…ca și când n uera cazul să mă dau mare, și să-mi zic numele întreg, nu pot să mă recomand altfel”, a scris prezentatoarea de televiziune. Se pare că în acest fel a fost aducată, de către tatăl ei, să fie.

La multi ani, Andreea Esca!
Aceasta este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România

”Așa m-a învățat tata de cînd eram mică. << Să nu-ți spui doar prenumele că nu e frumos, nu e politicos și nici corect>>- mă bătea el la cap”, a continuat aceasta. Se pare că, tot în cadrul unei postări pe blog-ul personal, și-a postat pe scrut și CV-ul. ”Bun, dacă am rezolvat cu numele, să trecem la fapte. De 20 de ani mă vedeți sau mă evitați la televizor, în fiecare seară, de la ora 19, la Știrile ProTV. Există chiar și unii telespectatori foarte dragi mie cu care am făcut cunoștință în ianuarie 92 la SOTI, sau care îmi urmăreau corespondențele pentru CNN, începute în avea vreme”, a scris Andreea Esca.

La multi ani, Andreea Esca!
Surprinzător sau nu, prezența femminină de pe micile ecrane, a ajuns și la radio.

Tototdată, a informat și oamenii care o urmăresc sau vor să o facă, unde o mai găsesc în ultima vreme. Surprinzător sau nu, prezența femminină de pe micile ecrane, a ajuns și la radio. ”Între timp, am devenit și directorul editorial al revistei The One, dar și realizatorul emisiunii ”La Radio”, de la Europa Fm, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.

La mulți ani, Andreea Esca!
De asemenea, aceasta are și o autobiografie scoasă pe piață, cu numele ”Ce-am făcut când am tăcut”

Mă simt utilă ca Ambasador al ”Fundației Renașterea” de prevenire și combatere a cancerului la sân sau ca speaker în cadrul diverselor conferințe sau întâlniri profesionale în care pot împărtăși oamenilor din experiența mea”, a mai scris Andreea Esca.  De asemenea, aceasta are și o autobiografie scoasă pe piață, cu numele ”Ce-am făcut când am tăcut”, în anul 2014. Iar, de-a lungul carierei sale a obținut multe premii precum: ”Premiul pentru cel mai bun prezentator de știri”, între anii 2001-2003, Premiul ”Femeia Anului 2003”, Premiul CNN, ”Cel mai iubit om de televiziune”, în 2003 și ”Premiul de excelență”, în anul 2008.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×