A fost Andreea Esca la un pas de DIVORŢ?! Cum ar fi fost pozat soţul ei

Iuliana Spirache   
în Hotnews
25/04/2015, 12:50
A fost Andreea Esca la un pas de DIVORŢ?! Cum ar fi  fost pozat soţul ei

Singura data cand s-a vorbit despre divortul Andreei Esca! „O revista de paparazzi l-ar fi pozat pe Alexandre Eram cu o tanara de aproximativ 25 – 26 de ani, o blonda planturoasa, in ipostaze mai mult decat tandre!” Vezi cine a sustinut acest lucru!

 Casatorita din 2000 cu Alexandre Eram, Andreea Esca are o casnicie solida, dar nu a fost scutita de-a lungul timpului de aparitia – fara voia ei – in ipostaze delicate.
In primavara lui 2008, revista „Q Magazine”, condusa de cunoscuta jurnalista Floriana Jucan, a publicat singurul material in care s-a pus in discutie separarea Andreei Esca de sotul Alexandre Eram. Sub titlul „Divorteaza Esca?”, cei de la „Q Magazine” se intrebau cat adevar se ascunde in postarea de pe blog a unui misterios personaj, notand: „In lumea presei se afirma de ceva timp ca o revista de paparazzi l-ar fi pozat pe Alexandre Eram, sotul si tatal celor doi copii ai vedetei PRO TV, cu o tanara de aproximativ 25 – 26 de ani, o blonda planturoasa, in ipostaze mai mult decat tandre. Din surse bine informate se pare ca s-au purtat negocieri, iar sotul stiristei de la PRO TV a cumparat pe un pret destul de piperat filmul cu fotografiile incendiare”.
Casatorita din anul 2000 cu Alexandre, cea mai cunoscuta stirista din Romania n-a tinut cont de zvonurile aparute si publicate, dar neconfirmate ulterior, si si-a vazut linistita de treaba, dovada ca si astazi Andreea si sotul ei se inteleg la fel de bine ca la inceput.
sursă: wowbiz.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×