O româncă a fost găsită fără suflare în Republica Dominicană

în Stiri de ultima ora
03/09/2018, 12:03
O româncă a fost găsită fără suflare în Republica Dominicană GALERIE FOTO
O romanca a fost gasita fara suflare in curtea unui hotel di nrepublica dominicana.

O româncă a fost găsită fără suflare în Republica Dominicană în condiții total misterioase. Tânăra, pe nume Andreea Celea, se afla în curtea unui hotel din zona exotică. În vârstă de 23 de ani, aceasta s-a cazat la hotelul W&P din zona Bella Vista din Santo Domingo, împreună cu iubitul ei, Gabriel Villanueva. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi arată cum cei doi s-au cazat, apoi s-au oprit la recepția hotelului, unde au petrecut câteva minute. Potrivit jurnaliștilor din Republica Dominicană, fata nu a părăsit hotelul în prima zi. În dimineața zilei de sâmbătă, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în curtea hotelului. Ipotezele cazului erau că românca ori a căzut ori a fost aruncată de la etajul patru. Se pare că iubitul ei, care o însoțise la acea destinație, a părăsit hotelul în grabă.

Citește și: Ce se întâmplă dacă mâncăm carne infestată cu pestă porcină! Specialiștii vin cu explicații!

Citește și: Bugetarii vor primi voucherele de vacanţă și în 2019! 

Citește și: Un cilcon se îndreptă spre România! Ce zone vor fi lovite 

O româncă a fost găsită fără suflare în Republica Dominicană

Andreea Celea, locuia împreună cu mama sa în zona exoctică. Imediat ce a aflat despre tragicul eveniment, a cerut oamenilor legii să ia măsuri, dar mai ales să îl cerceteze pe iubitul fetei. Conform spuselor mamei sale, el știe ce s-a întâmplat. ”El trebuie să ştie ce s-a întâmplat cu fiica mea. Trebuie să ştie. Am fost fericită când fiica mea a terminat relaţia cu el, data trecută. Eu, ca mamă, simţeam că nu este pentru ea”, a spus mama tinerei, Anca Voicilă, într-un interviu. Informațiile ulterioare dovedesc spusele mamei. Gabriel Villanueva s-a predat poliției câteva ore mai târziu.

Se pare că și în anul 2013 fata a fost dată dispărută. După câteva zile în care nu a ajuns acasă, mama tinerei a anunțat poliția.

Decesul fetei este încă suspect!

romanca gasita i nrepublica dominicana
Românca găsită fără suflare în Republica Dominicană a avut parte de o moarte suspectă.

Românca a fost găsită de către un angajat al hotelului în care se afla, în urma zgomotului pe care l-a auzit. Presa din Republica Dominicană a a susținut că angajatul a auzit o bubuitură intensă. Acesta a ieșit în curtea hotelului, unde a găsit-o pe Andreea zdrobită de pământ.

Momento en que la ciudadana rumana Andreea Celea y su pareja fueron vistos por última vez en hotel antes de esta morir tras caer de uno de los pisos #elCaribe https://bit.ly/2wAOmTw

Momento en que la ciudadana rumana Andreea Celea y su pareja fueron vistos por última vez en hotel antes de esta morir tras caer de uno de los pisos #elCaribe https://bit.ly/2wAOmTw

Gepostet von El Caribe RD am Sonntag, 2. September 2018

Un internaut a publicat căteva informații venite din presa dominicană, ce explică situația tânărului în prezent. Se pare că acesta este suspectat că ar fi împins-o pe aceasta pe fereastra hotelului. Totodată prietenii virtuali și nu numai au comentat pe pagina acesteia de socializare. Toți au transmis condoleanțe familie și drum lin Andreei. ”Bunul Dumnezeu să o ierte și să o mențină în Împărăția sa Veșnică!; Drum lin către stele, înger radios”, au scris aceștia pe pafina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×