Ninja Warrior debutează la Pro TV. Primii 3 concurenti au fost dezvăluiți

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/09/2018, 16:26
Ninja Warrior debutează la Pro TV. Primii 3 concurenti au fost dezvăluiți
Ninja Worrior, show-ul care a cucerit toată România.

Primii trei concurenți de la Ninja Warrior au fost dezvăluiți, conform Libertatea.ro. Premiera emisiunii va debuta la Pro TV, pe data de 9 septembrie. Prezentatorii show-ului deja au dat declarații despre viitorul format.Actrița Raluca Aprodu, una dintre prezentatoare, a declarat că sunt motive sufieciente pentru ca oamenii să fie duminică în fața micilor ecrane. ”«Ninja Warrior România» e genul acela de emisiune pe care vrei să o urmărești împreună cu familia sau cu prietenii. Decorul, traseele, lupta concurenților cu obstacolele, răsturnările de situație în clasament, toate acestea cred că sunt motive suficiente ca telespectatorii să se așeze în fața televizorului și să urmărească «Ninja Warrior România»”, a spus actrița.

Ninja Warrior debutează la Pro TV. Primii 3 concureți sunt: o învățătoare, un boxer și un designer

Prima dintre ei, Iulia Alina Marcu, în vârstă de 32 de ani, este în prezent învățătoare. De doi ani a revenit la profesia de învățător, după ce a părăsit-o timp de 5 ani. Aceasta a lucrat ca ofițer antitero. Pasiunile ei sunt: fitness, parașutism, scufundări, schi.

Al doilea concurent dezvăluit este un model și designer de pălării, pe nume Radu Itu. Acesta susține că este pasionat de bungee jumping, snowboarding, călătorii, motociclism, drumeții. De confecționat pălării s-a apucat în martie anul acesta. Paiunea a început după ce a văzut câteva modele care i-au plăcut enorm și de aceea s-a gândit să se apuce și el de oastfel de meserie.

Cel de-al treilea este un boxer, pe nume Bogdan Juratoni. De trei ani de zile a venit și s-a stabilit la Capitală. Acesta a fost angajat la clubul Dinaco, drept boxer profesionist. A participat în anul 2012 la Olimdiada de la Londra, unde a fost singurul sportiv care s-a calificat.

Poiect Ninja Warrior

Formatul de show Ninja Worrior este unul în care sute de concurenți traversează un traseu cu multe obstacole pentru a ajunge la ”cucerirea Muntelui Midoriyama”, care era provocarea cea mai mare. Doar cel ce ajunge în vârf si reușește să apese un buton amplasat la baza Muntelui Midoriyama, trece mai departe. Competiția este una dinamică, plină de adenaliză, ce necesită concurenți bine antrenați. Formatul a fost difuzat pentru prima dată în Japonia, unde a avut mare succes, iar de atunci s-a extins pe tot mapamondul și a devenit o competiție de talie mare. Acesta a fost propus spre difuzare în 21 de țări: Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia și Franța.

În România, anunțarea apariției acestui show pe televizor a fost o veste bună pentru mulți sportivi. Peste 1000 de români s-au înscris pentru a încerca să participe la grandioasa competiție sportivă. Oamenii din toate domeniile s-au înscris pentru a vedea dacă pot face față adrenalinei și competiției fizice și psihice. Medici, avocați, IT-iști, contabili și-au testat pregătirea fizică și reacțiile. Vârstele candidaților au fost cuprinse între 16 ani și 50.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×