Fiica lui Steve Jobs a pus adevărul! Tatăl ei o tachina și o punea să asiste la scene interzise minorilor

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/09/2018, 16:25
Fiica lui Steve Jobs a pus adevărul! Tatăl ei o tachina și o punea să asiste la scene interzise minorilor
Fiica lui Steve Jobs a pus adevărul! Tatăl ei o tachina și o punea șă asiste la scene interzise minorilor

Fiica lui Steve Jobs a pus adevărul! Tatăl ei o tachina și o punea să asiste la scene interzise minorilor. Se pare că la acel timp fiica lui Steve Jobs avea doar 9 ani. Aceasta a fost tachinată de tatăl ei care o punea să privească scenele în care el o mângâia pe soția lui.

Bărbatul era cu totul altă persoană în momentul în care ajungea acasă. Deși este considerat un geniu, de multe ori își forța fiica să asiste la scenele indecente dintre el și soția lui.

Citeşte şi:   Virusul West Nile a ajuns și in Romania. Simptome și transmitere

Citeşte şi: Tânăra respinsă la Chișinău a devenit polițist peste ocean! Povestea ei a impresionat România

Fiica lui Steve Jobs a pus adevărul! Tatăl ei o tachina și o punea șă asiste la scene interzise minorilor

După moartea regretatului Steve Jobs au ieșit la iveală nilte lucruri de-a dreptul șocante. Fiica acestuia a spus adevărul despre episoadele ciudate ale tatălui său. Steve Jobs a tachinat-o și a obligat-o să se uite la scenele fierbinți dintre el și mama acesteia. Magnatul Apple a uimit o lume întreagă cu poveștile dezvăluite în cartea sa de memorii. Singurul copil al lui Steve Jobs a spus adevărul despre poveștile tatălui său despre o posibilă relație chiar cu aceasta. Lisa Brennan-Jobs a arătat lumii o altă versiune a perspectivei tatălui ei.

În curând va publica o carte de memorii care se va numi „Small Fry”. Nu va fi prima oară când Lisa va povesti altora despre comportamentul neobișnuit al tatălui său față de ea și față de mama sa vitregă, Laurene Powell Jobs. Tânăra avea doar 9 ani în momentul în care era obligată să se uite la scenele în care o săruta sau o atingea pe soția sa. Fiica lui Steve Jobs a povestit că un astfel de episod la casa tatălui ei: „O saruta apasat si si-a apropiat mainile de sanii ei, si o mangaia pe coapse in timp ce gemea. apoi îmi spunea: „Hei, Lis, stai aici! Avem un moment de familie. Este important sa incerci sa fii parte din aceasta familie”, a declarat fiica lui Steve. Lisa Jobs are acum 40 de ani, iar la 7 ani de la decesul fondatorului Apple a decis să spună adevărul despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei .

Familie Steve Jobs

Regretatul director general și cofondator Apple s-a căsătorit la vârsta de 31 de ani cu Laurene Powel în luna martie a anului 1991. Ceremonia de oficializare a relației celor doi a fost făcută de un călugăr budist. Acesta a avut un băiat și două fiice. Acesta a devenit tată pentru prima oară la 23 de ani, când s-a născut Lisa Nicole Brennan-Jobs, dintr-o relație cu o pictoriță. La momentul acela nu a recunoscut-o pe Lisa, ba chiar a semnat un document în care susținea că este steril. Totuși, mai târziu a recunoscut-o.

Averea sa este atribuită muncii grele depuse la dezvoltarea Apple și a studiourilor de animație Pixar. Acesta se pare că a deținut 5,5 milioane de acțiuni de Apple(evaluate la aproximativ două miliarde de dolari), și alt pachet de acțiuni în valoare de 4,47 miliarde de dolari în cadrul Disney. Acest lucru s-a întâmplat datorită vinderii gigantului cinematografic a companiei de animație Pixar. Marele geniu Steve Jobs a decedat la vârsta de 56 de ani, după ce s-a luptat aprig cu un tip de cancer pancreatic. Magnatul Apple a ocupat locul 110 în topul Forbes al miliardarilor lumii. A mai avut și poziția de 34 în topul celor mai bogați americani și locul 17 în lume în clasamentul Forbes al celor mai puternici oameni din lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×