Fiul lui Andrea Bocelli cântă dumnezeiește și e frumos ca un înger. Duet de vis în familie! Video

Silviu Ghering   
în Stiri mondene
05/10/2018, 00:05
Fiul lui Andrea Bocelli cântă dumnezeiește și e frumos ca un înger. Duet de vis în familie! Video GALERIE FOTO
Fiul lui Andrea Bocelli cântă dumnezeiește și e frumos ca un înger. Duet de vis în familie!

„Matteo, fiul cel mic al lui Andrea Bocelli, are 20 de ani, cântă dumnezeiește și e frumos ca un înger”. Este descrierea făcută de ediția italiană a celebrei reviste internaționale pentru femei „Elle”. Iar primul clip în care celebrul tenor italian cântă alături de fiul său probează cu prisosință afirmația făcută de… „Ea”.

Matteo Bocelli, un „italiano vero” cu un zâmbet cald mereu pe trăsăturile meditareene perfecte, are tot ce definește un sex-simbol. Este fiul mai mic din căsătoria lui Andrea cu Enrica Cenzatti (din 1992 până în 2002), născut în octombrie 1997, primul copil al cuplului fiind Amos, născut în februarie 1995. Celebrul său tată (60 de ani împliniți recent, pe 22 septembrie) este acum căsătorit cu Veronica Berti (34 de ani), din 2014, și a devenit și tată de fată, Veronica dăruindu-i-o pe Virginia în 2012.

Fiul lui Andrea Bocelli are toate atuurile să-și întreacă tatăl în celebritate

Revenind la fiul lui Andrea Bocelli, Matteo este pasionat de muzică, dar și de modă: anul trecut, de exemplu, a fost imaginea „Guess” și a pozat alături de Jennifer Lopez în campania de promovare a colecției de toamnă-iarnă 2017-2018. Moștenirea genetică de la tatăl său este, se pare, mai puternică decât atracția catwalk-ului și Matteo a cântat deja pe mari scene din întreaga lume, la evenimente majore, ca „Celebrity Fight Night” din 2016 și 2017, „David Foster Foundation Concert” în Vancouver, Canada, în octombrie 2017 sau gala „David Foster and Friends”, desfășurată în Statele Unite, la Washington, în aprilie 2018. Mai multe poze cu frumosul fiul al lui Andreea Bocelli găsiți în GALERIA FOTO!

Matteo Bocelli cântă și încântă cu „Caruso” la debutul în concertul organizat de David Foster în Vancouver, Canada, în octombrie 2017

Tatăl, fiul și două piane…

În prezent fiul lui Andrea Bocelli studiază muzica clasică la Conservatorul „Luigi Boccherini” din capitala Toscanei, orașul Lucca. Iar în videoclipul amintit, Andrea și Matteo Bocelli sunt filmați în timp ce cântă la două piane, așezați spate în spate. Videoclipul este ilustrat și cu imagini din diferite momente ale vieții celor doi. Cântecul se numește „Fall On Me” și face parte din noul album al lui Andrea Bocelli intitulat „Si”, care urmează să fie lansat pe 26 octombrie.

Cum a orbit Andrea Bocelli

Câteva cuvinte trebuie spuse și despre tatăl tânărului și talentatului tenor, Andrea Bocelli, chiar dacă acesta este un tenor de mare succes de ani de zile și, implicit, foarte bine cunoscut. Are 60 de ani, s-a născut pe 22 septembrie 1958, în comuna Lajatico, provincia Pisa, Toscana, din centrul Italiei, într-o familie de fermieri. A venit pe lume cu o formă foarte gravă de glaucom și a orbit total la 12 ani, în urma unei lovituri la cap suferite în timpul unui meci de fotbal cu prietenii. La 6 ani a început să ia lecții de pian, învățând ulterior să cânte și la flaut, saxofon, trompetă, trombon, harpă, chitară și tobe!

Este doctor nu numai în muzică, ci și în… Drept!

Cu tot talentul său muzical dovedit deja, Andrea Bocelli a studiat Dreptul la Universitatea din Pisa, și-a dat doctoratul în Drept și a a lucrat ca avocat la curtea de justiție din Pisa. Pentru a se întreține cânta seara prin baruri. În paralel, și-a completat studiile muzicale la o „clasă de maeștri” cu tenorul italian Franco Corelli.

Apreciat din „prima” de inegalabilul Pavarotti

Cunoscutul rocker italian Zucchero a fost un reper important în viața sa. În 1992 a înregistrat cu Andrea Bocelli un cântec, „Miserere”, și l-a trimis regretatului maestru Luciano Pavarotti cu rugîmintea de a-l cânta împreună. După ce l-a ascultat, cel mai faimos tenor din istorie i-a spus lui Zucchero: „Mulțumesc că ai înregistrat un cântec atât de frumos. Nu ai, însă, nevoie de mine pentru a-l cânta. Lasă-l pe Andrea să cânte cu tine. Deocamdată, pentru acest cântec, nu există unul mai bun”.

Premiul de debut la San Remo

Doi ani mai târziu, în februarie 1994, Bocelli participa la cunoscutul festival de la San Remo, cu piesa „Il mare calmo della sera” (Marea calmă de seară). A câștigat premiul 1 la secțiunea „Nou veniți” și albumul său de debut, numit după cântecul amintit, a fost lansat imediat cu mare succes.

A cântat pentru Papa Ioan Paul al II-lea, 3 președinți americani și 7 regi

De-a lungul carierei sale de 26 de ani, Andrea Bocelli a făcut multe duete de mare succes cu artişti faimoși precum Celine Dion, Laura Pausini, Sarah Brightman, Giorgia, Christina Aguilera, Gianna Nannini, Marta Sánchez, Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Marco Borsato sau Mary J. Blige. A fost decorat în 2006 cu Ordinul Național de Merit al Republicii Italiene în grad de Mare Ofițer, iar pe 2 martie 2010 a fost recompensat cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles. Și, nu în ultimul rând, trebuie amintit că a cântat pentru Papa Ioan Paul al II-lea, pentru 3 preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii și pentru 7 familii regale din toată lumea.

„Oricine e părinte, oricine cunoaște responsabilitatea de a fi mamă sau tată, va înțelege în profunzime semnificația acestei piese. «Fall On Me» este primul duet cu fiul meu Matteo” – Andrea Bocelli.

14 albume de studio a lansat Andrea Bocelli, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii în toată lumea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×