Concerte de Revelion în Bucureşti şi în ţară. Lista interpreților și programul complet

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 15:04
Concerte de Revelion în Bucureşti şi în ţară. Lista interpreților și programul complet GALERIE FOTO
Unde sunt cele mai frumoase concerte din ţară şi din Bucureşti cu ocazia Revelionului

Marile orașe din România organizează cele mai frumoase concerte de Revelion! Primăriile din Iaşi, Constanţa, Timişoara, Bucureşti, Braşov şi Cluj au pregătit programe spectaculoase pentru ca oamenii să poată petrece la noaptea dintre ani.

În Bucureşti, va fi organizat un concert uriaş în Piaţa Constituţiei, acolo unde a fost modificat design-ul scenei de la Târgul de Crăciun 2018. Acum, în loc de decorul de Crăciun au apărut imagini cu Casa Poporului sau Arcul de Triumf, iar aici vor concerta sub egida celor 100 de ani de la Marea Unire o mulţime de artişti celebri.

Concert spectaculos de Revelion în Bucureşti

Pe scenă vor cânta Delia, Carlas Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, precum şi cunoscutul DJ străin ATB. Spectacolul va începe de la ora 19.30 şi va dura peste miezul nopţii.

Tot în Bucureşti va mai fi organizat un concert în Titan, în Parcul IOR din sectorul 3. Tema este Revoluţia din 1989 şi se numeşte „Liberi sub cerul liber. Vor cânta yron, Vunk, Mihai Mărgineanu, Paraziții, Carlas Dreams, Alifantis&ZAN, Lidia Buble, Silviu Biriș, ROA și Adrian Naidin.

Artificii din noaptea dintre ani
Artificii din noaptea dintre ani

Faydee cântă la Iaşi, de Anul Nou

Şi Primăria Iaşi va organiza un concert în faţa Palatului Culturii, de la ora 19:00. Vor cânta aici Mihai Mărgineanu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Rona Hartner și Fanfara 10 Prăjini şi Faydee, iar evenimentul va fi prezentat de Dana săvuică şi Andrei Nourescu.

Cine cântă în Piaţa Unirii, din Cluj

La Cluj, concertul va începe mai târziu, de la oea 22:00, şi va avea loc în Piaţa Unirii. Aici vor cânta Trupa Hara, Cargo și Apry & Zip Band, iar după ce se va intra în noul an se va şlansa un spectaculos foc de artificii.

La Timişoara concertul va fi organizat în Piaţa Victoriei şi aici vor cânta Subcarpați, Basska, Kamelia, Boc Office și Sean Norvis & Mc Steliano.

Cine urcă pe scenă la Constanţa şi Braşov, de Revelion

La Braşov va începe spectacolul de la ora 22:30, iar pe scena amenajată în Piaţa Sfatului vor urca artiştii Suzana și Daciana Vlad, Ciro de Luca și Trupa Phoenix.

Damian Drăghici va cânta de Revelion în Piaţa Ovidiu, din Constanţa
Damian Drăghici va cânta de Revelion în Piaţa Ovidiu, din Constanţa

În Constanţa, evenimentul ar loc în Piaţa Ovidiu şi va începe de la ora 19:00 şi pe scenă vor urca artişti români, dar şi străini, iar genurile de muzică vor fi alternate: Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Sore, Vanotek și Dj Slimboy.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×