Lidia Buble: „Primul meu job a fost femeie de serviciu!” Cât câștiga artista

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/12/2018, 12:42
Lidia Buble: „Primul meu job a fost femeie de serviciu!” Cât câștiga artista GALERIE FOTO
Lidia Buble face dezvăluiri despre primul său job: de femeie de serviciu

Lidia Buble a vorbit despre primul job pe care l-a avut în adolescenţă, atunci când era femeie de serviciu în tipografia unde tatăl său lucra. Avea în jur de 13 – 14 ani, după cum spune cântăreaţa, iar câştigurile sale se ridicau undeva la 400 de lei.

Iubita lui Răzvan s-a angajat apoi la o terasă, tot ca femeie de serviciu. Lidia Buble nu s-a oprit aici, a fost apoi bonă, după care reprezentant de vânzări la o firmă auto: „Primul meu job a fost de femeie de serviciu, într-o tipografie, unde tata lucra. Eu voiam să am banii mei, mi-am dorit să lucrez și am lucrat, luam 400 de lei pe lună.

Lidia Buble, dezvăluiri despre primul său job: de femeie de serviciu

 Nu cred că am mai spus asta până acum, dar vreau să se știe, nu mi-e rușine de ce am făcut la 13-14 ani. Apoi am lucrat la o terasă. Cum tata nu îmi permitea să servesc alcool clienților, tot un fel de femeie de serviciu eram. În București, am fost bonă, apoi un fel de reprezentant de vânzări la o firmă auto”, a declarat Lidia Buble la Vorbeşte lumea.

Lidia Buble şi Răzvan Simion
Lidia Buble şi Răzvan Simion

Ce zice Lidia Buble despre căsătoria cu Răzvan

Lidia Buble a vorbit recent despre relaţia cu Răzvan, de la Neatza cu Răzvan şi Dani şi spune că umrează să se căsătorească, însă nu acum: ”Când va fi cazul, am să vin eu și am să spun. El își dorește, îmi doresc și eu, dar sunt prea copilă deocamdată, sunt prea mică. Deși am 25 de ani, simt că am 14 ani. Mai vreau să copilăresc puțin. Mi s-a spus că voi trăi foarte mult pentru că nu am nicio grijă”.

Răzvan a mai fost căsătorit înainte, însă artista vede totul ca pe un dar divin: ”Se mai întâmplă ca în viață să mai faci și alegeri greșite. Probabil asta i s-a întâmplat și lui, dar Dumnezeu a fost bine și cu mine, și cu el și ne-a deschis o nouă poartă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×