Lidia Buble, în costum de baie! Fanii sunt în extaz după ce au văzut imaginile acestea

Sandra Popescu    Nicoleta C   
în Stiri mondene
17/08/2018, 12:26
Lidia Buble, în costum de baie! Fanii sunt în extaz după ce au văzut imaginile acestea GALERIE FOTO
Lidia Buble s-a pozat în costum de baie, alături de Răzvan Simion

Lidia Buble s-a lăsat răsfățată de razele soarelui, apoi a împărtășit fotografiile făcute la piscină, în costum de baie, cu fanii ei. Cântăreața se pare că duce viața pe care a visat-o. Aceasta se duce des în vacanțe, are o cariera de succes și un iubit celebru în România. În vara anului 2015, prezentatorul matinal de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion, a anunțat pentru spynews că s-a despărțit de soția sa, Diana, după 15 ani de mariaj, iar după o vreme, jumătate a vieții, cu care le împarte pe toate, i-a devenit Lidia Buble.

Lidia Buble, în costum de baie! Fanii sunt în exta după ce au văzut imaginile acestea
Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o poveste de dragoste de ani buni.

Lidia Buble, în costum de baie!Povestea de viață a artistei

Lidia Buble(25) este o cântăreață de muzică pop românească, ce s-a făcut remarcată prin colaborările profesionale cu Adrian Sînă. Hiturile pe care le-a împărțit el au răsunat în acea vreme în România, dar și în străinătate. Aceasta a devenit un star la doar 21 de ani cu piesele: ” Kamelia” și ”Noi simțim la fel”.Cu toate acestea, spune că a petrecut o copilărie destul de săracă în orașul ei natal, Deva. ”Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva.

Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt”, a povestit artista. Totodată, Lidia Buble a destăinuit și faptul că iubește ceea ce face și că începuturile ei în această meserie au fost încă de mică, când cânta în corul bisericii. ”Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă”, a completat cântăreața.

Lidia Buble, în costum de baie! Fanii sunt în exta după ce au văzut imaginile acestea
Lidia Buble(25) este o cântăreață de muzică pop românească.

Cu toate greutățile din copilărie, acum ea își amintește cu drag de ce ocupații avea prin gospodărie la acea vreme. ”Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs. Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă!”, susține artista.

Cum a aflat tatăl artistei că a ajuns să-și îndeplinească visele

După ce a cântat în corul familie mulți ani, Lidia a venit la București și a început să-și construiască o viață aici. Tatăl ei știa că s-a lăsat de muzică pentru o perioadă, iar vestea că fiica ei și-a îndeplinit visul de a fi un artist muzical a venit brusc. ”Tata a aflat de la vecini că am început să cânt. El nu ştia că eu m-am lansat în muzică, nu prea i-a convenit lui pentru că la un moment dat să mă sărut cu un băiat în videoclipul meu”, declară Lidia Buble într-un interviu. De altfel, toți frații ei au acest talent și fac pași spre a fi cineva în muzica românească. Artista spune că unii dintre ei sunt chiar mai talentați decât ea.

Lidia Buble(25) este o cântăreață de muzică pop românească
Tatăl ei știa că s-a lăsat de muzică pentru o perioadă, iar vestea că fiica ei și-a îndeplinit visul de a fi un artist muzical a venit brusc.

” Sunt foarte mândră de fraţii mei! Sunt extrem de talentaţi şi… adevărul este că trei dintre ei sunt chiar mai talentaţi decât mine. Cântă mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana şi Lorena. Ei iau lecţii de canto, dar cântă şi la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mică este şi cea mai talentată din familie.” Fiind acum un nume al muzicii, nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a-i vedea pe cei dragi și recunoaște că reușesc să se întâlnească doar cu ocazia unor evenimente importante ale familiei. ” De întâlnit, cu toţii, ne întâlnim când apucăm. Ultima dată ne-am văzut la un botez sau binecuvântare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o soră care locuieşte în Spania şi un frate care stă în Bucureşti şi nu a putut veni. Îmi vine să plâng când mă gândesc la ei”, încheie Lidia Buble.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×