Lidia Buble căștigă mai mult decât Răzvan Simion! Ea încasează de patru ori venitul iubitului ei

Nicoleta C   
în Stiri mondene
13/08/2018, 12:45
Lidia Buble căștigă mai mult decât Răzvan Simion! Ea încasează de patru ori venitul iubitului ei GALERIE FOTO
Lidia Buble câștigă mai bine decât Răzvan Simion, cel puțin așa arată datele oficiale

Lidia Buble, potrivit Ministerului de Finanțe, căștigă de patru ori mai mult decât Răzvan Simion, iubitul ei. Din informațiile oferite de WOWbiz, cântăreața a dezvăluit că, în luna decembrie anul 2017, a avut un profit de 111.441 de lei, datorită firmei cu activitate muzicală pe care o deține. Dacă afacerea artistei și-ar păstra ritmul, aceasta ar putea câștiga și aproximativ 300.000 de euro, într-un an. Secretul artistei, dezvăluit chiar de ea, pare să fie unul simplu, care se rezumă la: orice faci, fă cu pasiune.”Dar îmi și place pentru că eu fac cu drag, cu dragoste și cu pasiune absolut tot”, spune Lidia Buble.

Lidia Buble căștigă mai mult decăt Răzvan Simion! Ea încasează mai mult de patru ori decăt iubitul ei
Ea cântă, iar el prezintă! Cei doi, pe lângă faptul că formează un cuplu sudat, contrar celor spunse de lume, aceștia și colaborează foarte bine din punct de vedere profesional.

Lidia Buble și Răzvan Simion fac o echipă bună și pe scenă

Ea cântă, iar el prezintă! Cei doi, pe lângă faptul că  formează un cuplu sudat, contrar celor spunse de lume, aceștia și colaborează foarte bine din punct de vedere profesional. Prezentatorul de televiziune i-a devenit și impresar iubitei lui. Acesta a înființat o casă de producție prin care se ocupă exclusiv de cariera iubitei lui. De altfel, Răzvan Simion se întâmplă să mai prezinte evenimentele la care participă Lidia Buble, așa ca banii rămân în casă. Astfel, pentru două ore în care ea distrează și relaxează oamenii prin melodiile ei, iar el întreține atmosfera, cei doi încasează 6.000 de euro.

Ea cântă, iar el prezintă! Cei doi, pe lângă faptul că formează un cuplu sudat, contrar celor spunse de lume, aceștia și colaborează foarte bine din punct de vedere profesional.
Prezentatorul de televiziune i-a devenit și impresar iubitei lui.

Lidia însă, întrebată despre acest aspect în cadrul unui post de televiziune, a ținut să clarifice lucrurile ferm:”Nu pot să pun că el câştig mai bine ca el sau el mai mult ca mine. Eu fac nişte bani din muzică, dar cel mai important este că ne descurcăm, iar eu fac ceea ce îmi place”, a spus cântăreața. Pe de altă parte, la capitolul finanțe ale casei, nici Răzvan nu stă mult inapoi. Acesta deține doua firme cu ajutorul cărora își derulează activitatea din domeniul micilor ecrane. Dar, spre deosebire de iubita lui, Răzvan Simion a înregistrat o pierdere în anul precedent. Firma prezentatorului tv ”Bugfoot Media Events SRL” a prevăzut o pierdere de 58.888 de lei, iar a doua firmă, ”Vânătorii de zmeie SRL” a înregistrat un profit de 373.653 de lei.

Biografie

Lidia Buble(25) este o cântăreață de muzică pop. Piesele care au făcut-o pe artistă cunoscută sunt: ”Noi simțim la fel” și ”Kamelia”. Drumul ei spre celebritate a fost brusc. Adrian Sînă, de la Akcent, a ales-o pe Lidia Buble să cânte două hituri cu el. Din acel moment, piesele ”Noi simțim la fel” și ”Kamelia”, au ajuns pe toate radiourile din România, dar și din străinătate. Cel de-al doilea single al artistei, lansat la începutul anului 2015, cu un real succes, se numește ”Inima nu știe”.  Piesele cântăreței care au făcut-o o iubită de mulți români sunt: ”Le-am spus și fetelor”, ” Forever Love”, ”Eu voi fi”, ”Secrete”, ”Cămașa”, ”Sărut mâna, Mamă!”, ”Sub apă”, ”Eu voi fi”, ”Mă cerți”, ”Secrete” și ”Mi-e bine”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×