TOP 20 – Cele mai bogate vedete din România. Ce avere au Delia, Andra, Inna şi Antonia

in Femei frumoase
11/06/2018, 13:26
TOP 20 – Cele mai bogate vedete din România. Ce avere au Delia, Andra, Inna şi Antonia GALERIE FOTO

Pentru astăzi, vă propunem un clasament inedit. Un TOP 20 al celor mai bogate vedete din România, precizând, de la bun început, că nu am luat în considerare actualii sau foştii sportivi şi nici oamenii de afaceri. Ci doar vedetele în adevăratul sens al cuvântului. VEZI TOPUL COMPLET ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Ce-i drept, bani sunt în showbiz. Şi încă foarte, foarte mulţi. Cântăreţele sunt cele mai multe, câştigând atât din muzică (concerte, vânzări de discuri), precum şi din alte mici sau mari afaceri. Pe de altă parte, şi vedetele TV o duc bine, onorariile oferite de principalele posturi TV din ţara noastră îngroşându-le serios conturile bancare.

Cele mai bogate vedete din România: primul loc, avere colosală

Cine este însă pe primul loc în topul celor mai bogate vedete din România?! Sutem convinşi că veţi avea o mare surpriză. Iar averea ei este una de-a dreptul colosală: 25 de milioane de euro. VEZI TOP 20  – CELE MAI BOGATE VEDETE DE LA NOI – ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ştirea MOMENTULUI

Ce mai face Alexandra Stan după ce s-a mutat peste Ocean? Și-a înnebunit spectatorii cu ultima apariție

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.