Vocea României 2018. Urmărește Online Stream a treia gală live

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 23:43
Vocea României 2018. Urmărește Online Stream a treia gală live
Lupta pentru un loc în SEMIFINALĂ este aprigă, iar concurenții și antrenorii fac totul pentru a oferi telespectatorilor un moment complex pe scenă

Vocea României 2018- poți urmări Online Stream a treia gală live! Show-ul de voci prezentat de Pavel Bartoș a adunat majoritatea românilor în fața micilor ecrane. Lupta pentru un loc în SEMIFINALĂ este aprigă, iar concurenții și antrenorii fac totul pentru a oferi telespectatorilor un moment complex pe scenă. Cei care au întors scaunele antrenorilor au intrat în ringul confruntărilor și au arătat tuturor că vocile lor merită ascultate și păstrate în emisiune. Acum, norocoșii se luptă pentru a-și păstra locul alături de instructorii lor.

În sezonul cu numărul opt al vocilor există două variante prin care îți poți susține și trimite concurenții favoriți mai departe. Susținătorii pot vota online sau chiar în timpul edițiilor Live pentru a hotărâ destinul concurenților. Tariful prin care îți poți vota concurentul favorit este de 1.19 Euro, cu TVA inclus. Numărul este valabil în rețelele Telekom, Vodafone, DigiMobile și Orange. De asemenea, telespectatorii pot vota și online, însă o singură dată într-o sesiune de vot, ce este marcată în show prin Start/Stop vot.

Vocea României 2018 – Online Stream pe Pro TV

Vocea României 2018. Urmărește Online Stream a treia gală live
Antrenorii celor 4 echipe de la Vocea României 2018

Concurenții care au merg în live-uri, doi la număr pentru fiecare antrenor sunt:

Emisiunea a avut premieră pe data de 27 septembrie 2011 la Pro TV. Aceasta este o copie a competiției muzicale ”The Voice of Holland”, show conceput de producătorul de televiziune olandez John de Mol, ce face parte din franciza internațională ”The Voice”. Concursul de voci constă în găsirea de interpreți cu vârste de cel puțin 16 ani, etapă fiind începută în câteva audiții publice. Victoriosul este ales prin votul publicului, mai apoi primid premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, prin sponsorul actual Telekom, și un contract cu Universal Records.

Până în acest an, au fost desemnați 7 câștigători: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu și Ana Munteanu. În penultima etapă, semifinala, cei doi candidați rămași în fiecare echipă interpretează câte 2 piese, iaar publicul își votează favoritul. Ultima etapă implică o serie de spectacole live, concurenții rămași interpretând câte 3 piese, iar cel care obține cele mai multe voturi câștigă competiția.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×