Tudor Chirilă, mesaj dur despre legea amnistiției și grațierii

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 20:59
Tudor Chirilă, mesaj dur despre legea amnistiției și grațierii
Tudor Chirilă, cuvinte grele aruncate către PSD!

Tudor Chirilă a lăsat, în mediul online, cuvinte grele către oamenii din politică și despre starea României. Actorul are obiceiul de a-și spune părerile sincere și de a fi foarte transparent cu fanii săi. Artistul nu a ratat niciun episod cu o importanță majoră pentru țară, așa că a comentat vehement pe rețelele de socializare.

De data aceasta, totul a început din cauza unui sondaj realizat despre condițiile României de trai. Acum să ne întoarcem la ce vrea să facă PSD pentru România: ORDONANȚĂ PE AMNISTIE ȘI GRAȚIERE!”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tudor Chirilă, cuvinte grele despre legea amnistiției și grațierii

Actorul este cunoscut pentru părerile foarte sincere și fără perdea, dar și pentru implicarea sa în orice ține de țară și nu numai. Acesta a vorbit cu fanii săi din mediul virtual despre legea ce este discutată zilele acestea. „În timp ce Dragnea si PSD încearcă să folosească sărbătorile și amorțirea românilor ca să poată să dea ORDONANȚA PE AMNISTIE ȘI GRAȚIERE (da, chiar de sărbători, doar e un cadou, nu?), un studiu INS ne arată situația cu care se confruntă România. Iată: Una din trei persoane nu a avut bunuri de folosință îndelungată în 2017 7 milioane de persoane se aflau anul trecut în risc de sărăcie și excluziune socială Rata deprivării materiale severe a scăzut, anul trecut Tot în 2017 incidenţa deprivării materiale severe era mai ridicată în principal la copiii în vârstă de până la 18 ani. Aproape 3,9 milioane persoane, în situația deprivării materiale severe. 4 din 10 tineri și 4 din 10 copii se află în risc de sărăcie și excluziune socială.

Problemele de locuit afectează mai mult de o treime dintre persoane. Condițiile de locuit pot afecta chiar starea de sănătate a populaţiei. Ponderea persoanelor care se confruntă cu lipsa unor condiţii adecvate de locuit este în scădere. Acum să ne întoarcem la ce vrea să facă PSD pentru România: ORDONANȚĂ PE AMNISTIE ȘI GRAȚIERE! Poporul român batjocorit, ignorat, manipulat, dar mai ales sfidat în zile de sărbătoare. PS. Îmi pare rău că de sărbătoarea Sfântului Andrei (multă sănătate sărbătoriților) sunt nevoit să remarc drama pe care o trăim, dar nu e ca și cum hoții propun vreun armitițiu măcar când e vorba de cele sfinte. Nu, pentru ei e simplu: cu o mână pe cruce, cu alta în buzunarul cetățenilor. Merg bine împreună, cu binecuvântarea mai marilor prelați”  a scris acesta pe un cont de socializare.

Închide ×