Klaus Iohannis dă de pământ cu Liviu Dragnea. „Acest infractor vrea să scape de pușcărie”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 19:52
Klaus Iohannis dă de pământ cu Liviu Dragnea. „Acest infractor vrea să scape de pușcărie”
Klaus Iohannis, mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea!

Kalus Iohannis a postat azi, 29 noiembrie, un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. Se pare că șeful de stat nu este de acord de niciun fel cu ordonanța de urgență de amnistiție și grațiere. Președintele României a fost ferm în acuzațiile sale către liderul Partidului Social Democrat. Războiul dintre cei doi oameni mari din țară nu a început acum și este departe de a se termina.

„Vina pentru situația bugetară critică în care se află acum Guvernul aparține în totalitate miniștrilor care la începutul anului nu au fost capabili să facă estimări corecte cu privire la fondurile necesare ministerelor pe care le coordonează.Această abordare nu reprezintă altceva decât un exercițiu cinic de manipulare a opiniei publice, din care PSD a făcut un adevărat mod de guvernare”, a spus Klaus Iohannis, în vara aceasta.

Klaus Iohannis, replici dure la adresa ordonanței de amnistiție și grațiere

Războiul dintre Klaus Iohannis și Liviu Dragnea are noi scântei. Astăzi, șeful de stat a lăsat câteva rânduri pe un site de socializare în care își spunea părerea despre ordonanța dorită de liderul PSD. „O ordonanță de urgență de amnistie și grațiere ca să-l scape pe infractorul Liviu Dragnea de pușcărie ar fi o catastrofă pentru România și ar declanșa o criză politică fără precedent.

Fac un apel la cei din PSD care sunt lucizi să facă orice consideră pentru ca o astfel de ordonanță de urgență să iasă din discuție. Eu rămân conectat și voi face tot ce se poate face din poziția de Președinte al României pentru ca un astfel de act normativ să nu se emită”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, judecă aspru cheltuiala bugetului!

Președintele României a spus de nenumărate ori că bugetul evidențiază subfinanțarea unor capitole de cheltuieli. „De exemplu, în privința constrângerilor pe care Guvernul le invocă, cum ar fi cele referitoare la cheltuielile cu medicamentele, trebuie cunoscut faptul că tocmai prevederile rectificării bugetare vulnerabilizează buna funcționare a aprovizionării cu medicamente: la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, rectificarea bugetară propusă de Guvernul PSD a însemnat tăieri de 2,5 miliarde lei de la capitolul „bunuri și servicii” – din care sunt achiziționate medicamentele, pentru ca banii să fie direcționați la transferuri, pentru plata salariilor.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×