Vocea României aduce un nou conflict pe micile ecrane! Smiley și Irina Rimes au avut un schimb dur de replici

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/09/2018, 13:19
Vocea României aduce un nou conflict pe micile ecrane! Smiley și Irina Rimes au avut un schimb dur de replici
Vocea României aduce pe micile ecrane un conflic nou între jurați

Concursul de muzică ”Vocea României” aduce un nou conflict între jurați pe micile ecrane! Smiley și Irina Rimes au avut în ultimul episod al show-ului un schimb dur de replici. Lupta pentru concurenți a ajuns mai departe, iar cei doi s-au contrariat destul de rău în fața spectatorilor și telespectatorilor. De-a lungul a 8 sezoane mulți au stat pe scaunul care urma să decidă destinele vocilor la care se întorc, însă puțini au rămas, în pofida timpului care a trecut. Acesta nu este și cazul lui Smiley, fiind antrenor din pântecul show-ului, până acum, ajuns la maturitate. Acesta nu a trecut prin multe în cadrul emisiunii, însă niciodată nu a răspuns provocărilor. Acest sezon, plin de noutăți, a adus-o nu numai pe Irina Rimes drept conducător al unei voci spre marele premiu, ci și o dispută o dată cu ea. În încercarea amândurora de a convinge un om cu o voce minunată să intre în echipa unuia dintre ei, au ajuns la un adevărat conflict personal.

Vocea României, nou conflict între jurați!

Vocea României are parte de un conflict între antrenori
Vocea României aduce în fața publicului un conflict între jurați

Totul a început cu replica Irinei Rimes care l-a încadrat pe cântăreț în categoria ”personaje”. ”Fii atentă, Odri, ca să nu facem momentul prea lung: poți să mergi cu domnul personaj, poți să mergi cu doamna voce, poți să mergi cu domnul actor. Dar știm că emoția câștigă suflete. Poți să mergi cu emoția (n.r. referindu-se la ea”, a spus noua antrenoare.

Ofensat, artistul a reacționat imediat. Smiley a ținut să-i clarifice Irinei că nu este doar un personaj. ”Aș vrea să îți explic, Irina, că mie nu îmi place să fiu într-o categorie pe care o decizi tu. Să îți explic. Eu nu sunt un personaj. Eu sunt o persoană, sunt un om și, în general, nu îmi place să fiu într-o categorie”, a completat vedeta.

Citește și: Zilele Bucureștiului 2018! În ultima seară ne va încânta Rod Steward!

Citește și: Salariul minim brut crește de la 1 ianuarie. Iată cu cât

Citește și: Marinela Chelaru, probleme grave de sănătate: ”Voi muri, mă duc la Dumnezeu!”

În continuare, Irina a încercat să se scuze sau să explice ce a vrut să spună prin cuvântul pe care l-a folosit, pentru ca disputa lor să înceteze. ”mie mi-ar plăcea să fi fost un personaj, pentru că eu nu sunt, de exemplu”, a spus cântăreața.

Adăugirile lui Smiley au lămurit ușoara furie pe care a avut-o la cele auzite din partea colegei sale de breaslă. ”Eu sunt mai mult decât un personaj. Am construit o grămadă de cariere de succes de la zero”, a completat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×