Zilele Bucureștiului 2018! În ultima seară ne va încânta Rod Steward!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/09/2018, 11:34
Zilele Bucureștiului 2018! În ultima seară ne va încânta Rod Steward!
Evenimentul Zilele Bucureștiului il va avea în ultima seară pe Rod Steward

Evenimentul Zilele Bucureștiului va avea și în 2018 un final nemaipomenit. În debut a avut redeschiderea fântănilor arteziene, din Piața Unirii, apoi a fost urmat de un minunat concert al Orchestrei Simfonice din București. Bucuria cetățenilor din Capitală va dura 3 zile, începând cu data de 21, terminând mâine, pe 23 septembrie. Finalul este mult așteptat de toți oamenii datorită apariției lui Rod Steward pe scena evenimentului. După o lipsă din România, de 23 de ani, revine în forță pentru a ne încânta . În deschidere, marele artist al tuturor timpurilor va avea longeviva trupă, Vunk. Accesul la Zilele Bucureștiului va fi și în seara de final unul drastic. Spectatorii care vor ajunge doar în ultima seară trebuie să știe că, la intrare, vor avea parte de un control de securitate, care implică verificarea genților, ghiozdanelor, sacoșelor. Cei care se împotrivesc, nu vor fi lăsați să participe la eveniment. De asemenea, e necesar ca fanii lui Rod Steward să afle că le este interzis cu lasere, steaguri, umbrele, bennere și clar arme, cuțite, droguri, dar și drone și biciclete.

Dan Bittman, dezvăluiri despre suma încasată de Rod Steward pentru concert

După ce Dan Bittman a fost blamat pentru felul în care a prezentat toată activitatea primarului Sectorului 5, Daniel Florea, din cadrul evenimetului ”50 de ani de Sector 5”, acesta a declarat ce sumă a luat Rod Steward pentru concertul pe care-l va avea de Zilele Bucureștiului. Din spusele lui, se pare că ar pune în balanță sumele care s-au oferit pentru evenimentele din Capitală.

Citește și: Salariul minim brut crește de la 1 ianuarie. Iată cu cât

Citește și: Marinela Chelaru, probleme grave de sănătate: ”Voi muri, mă duc la Dumnezeu!”

Citește și: Cutremur la Buzău, cu magnitudine de 3,8

Se pare că, drept prezentator, cântărețul a primit 11.000 de euro, iar pentru trupa din care face parte, tot aceeași sumă. Astfel, vedeta a declarat cu o oarecare furie pentru Libertatea că suma pe care a luat-o el, per total, este mai mică decât cea pe care o primește Rod Steward, cum că ar fi mai multă risipă din banii publici pentru artistul de peste ocean decât pentru el și trupa lui.

”Mi se par niște sume mult mai mici decât, de exemplu, cei 250.000 euro pe care îi primește Rod Stewart de la Primăria Municipiului București, atenție, tot bani publici!, într-un concert în care nimeni nu plătește vreun ban, toată lumea are acces gratuit. Practic, noi primim niște sume care nu sunt nici 1%, 2% sau 5% din ceea ce primesc unii artiști care vin să presteze, atenție, tot din bani publici”, a spus Dan Bittman, solitul trupei Holograf.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×