Andra şi Tudor Chirilă s-au contrat la Vocea României! Cântăreaţa a început să plângă. Care a fost motivul

Mirela Apostol  
înStiri mondene
17/11/2018, 10:26
Andra şi Tudor Chirilă s-au contrat la Vocea României! Cântăreaţa a început să plângă. Care a fost motivul
Andra nu şi-a putut stăpăni lacrimile după ce s-a contrat cu Tudor Chirilă

Scene tensionate în juriul de la Vocea României, după ce Andra Măruţă şi Tudor Chirilă s-au contrat dur, iar cântăreaţa a început chiar să şi plângă în faţa camerelor de luat vederi. În timpul ultimei confruntări înainte de galele live, Claudia Popină şi Isabela Barbu, concurentele din echipa Andrei, s-au duelat şi au cântat împreună piesa „Cry Baby”. Interpretarea a fost pe placul publicului, care s-a ridicat în picioare şi a apluadat la scenă deschisă, la fel şi în rândul antrenorilor. Mai puţin Tudor Chirilă, care a avut ceva de comentat.

În timp ce pentru Smiley a fost duelul preferat, iar Irina Rimes a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa celor două concurente, totul s-a schimbat radical atunci când Tudor Chirilă a eliberat. Acesta a spus clar şi răspicat că nu l-a impresionat momentul, ba mai mult, nu i-a plăcut deloc: „Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Vă spun sincer, nu mi-a plăcut momentul deloc. Aveţi nişte voci excepţionale, aveţi nişte voci bune, dar total nepotrivite folosite în cântecul ăsta.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum s-a contrat Andra cu Tudor Chirilă

„M-am simţit ca şi cum am intrat într-un super boutique din Olanda, Amsterdam, Barcelona, oriunde şi am văzut o carpetă cu Răpirea din Serai fix deasupra patului. Aţi vrut să demonstraţi atât de mult pe piesa asta încât nimic din piesa asta nu a mai rămas. Mi s-a părut că piesa a avut un debut lasciv, de tip Joe Cocker, You Can Leave Your Hat On, şi s-a dus într-o chestie… Deşi îmi dădeam seama de calitatea vocilor, dar mie momentul nu mi-a plăcut. Mi s-a părut că aţi abuzat într-un mod îngrozitor de mare de semnificaţie. În concursul ăsta se spune că «doar vocea contează». Din punctul ăsta de vedere v-aţi atins scopul, din punctul de vedere de a transmite ceva, nu cred că aţi atins acest scop, pentru mine“, a explicat Tudor Chirilă.

Andra nu şi-a mai putut stăpâni apoi emoţiile şi a replicat, printre lacrimi: „E părerea lui, deşi mă doare ce spune, e părerea lui şi trebuie să o acceptăm. se poate vedea şi aşa. Tudor Chirilă de-a lungul anilor petrecuţi la Vocea României a mai dat acest cântec altor concurente, probabil tu ai viziunea ta despre acest cântec, dar viziunea mea aceasta a fost şi văd că a plăcut şi publicului. Ce bine că suntem diferiţi şi nu gândim la fel… Nu vreau să vă dispară fericirea momentului pentru că lui nu i-a plăcut“.

După momentele tensionate dintre Andra şi Tudor Chirilă, cântăreaţa a ales să meargă mai departe cu Isabela Barbu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×