Andra şi Tudor Chirilă s-au contrat la Vocea României! Cântăreaţa a început să plângă. Care a fost motivul

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
17/11/2018, 10:26
Andra şi Tudor Chirilă s-au contrat la Vocea României! Cântăreaţa a început să plângă. Care a fost motivul
Andra nu şi-a putut stăpăni lacrimile după ce s-a contrat cu Tudor Chirilă

Scene tensionate în juriul de la Vocea României, după ce Andra Măruţă şi Tudor Chirilă s-au contrat dur, iar cântăreaţa a început chiar să şi plângă în faţa camerelor de luat vederi. În timpul ultimei confruntări înainte de galele live, Claudia Popină şi Isabela Barbu, concurentele din echipa Andrei, s-au duelat şi au cântat împreună piesa „Cry Baby”. Interpretarea a fost pe placul publicului, care s-a ridicat în picioare şi a apluadat la scenă deschisă, la fel şi în rândul antrenorilor. Mai puţin Tudor Chirilă, care a avut ceva de comentat.

În timp ce pentru Smiley a fost duelul preferat, iar Irina Rimes a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa celor două concurente, totul s-a schimbat radical atunci când Tudor Chirilă a eliberat. Acesta a spus clar şi răspicat că nu l-a impresionat momentul, ba mai mult, nu i-a plăcut deloc: „Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Vă spun sincer, nu mi-a plăcut momentul deloc. Aveţi nişte voci excepţionale, aveţi nişte voci bune, dar total nepotrivite folosite în cântecul ăsta.

Cum s-a contrat Andra cu Tudor Chirilă

„M-am simţit ca şi cum am intrat într-un super boutique din Olanda, Amsterdam, Barcelona, oriunde şi am văzut o carpetă cu Răpirea din Serai fix deasupra patului. Aţi vrut să demonstraţi atât de mult pe piesa asta încât nimic din piesa asta nu a mai rămas. Mi s-a părut că piesa a avut un debut lasciv, de tip Joe Cocker, You Can Leave Your Hat On, şi s-a dus într-o chestie… Deşi îmi dădeam seama de calitatea vocilor, dar mie momentul nu mi-a plăcut. Mi s-a părut că aţi abuzat într-un mod îngrozitor de mare de semnificaţie. În concursul ăsta se spune că «doar vocea contează». Din punctul ăsta de vedere v-aţi atins scopul, din punctul de vedere de a transmite ceva, nu cred că aţi atins acest scop, pentru mine“, a explicat Tudor Chirilă.

Andra nu şi-a mai putut stăpâni apoi emoţiile şi a replicat, printre lacrimi: „E părerea lui, deşi mă doare ce spune, e părerea lui şi trebuie să o acceptăm. se poate vedea şi aşa. Tudor Chirilă de-a lungul anilor petrecuţi la Vocea României a mai dat acest cântec altor concurente, probabil tu ai viziunea ta despre acest cântec, dar viziunea mea aceasta a fost şi văd că a plăcut şi publicului. Ce bine că suntem diferiţi şi nu gândim la fel… Nu vreau să vă dispară fericirea momentului pentru că lui nu i-a plăcut“.

După momentele tensionate dintre Andra şi Tudor Chirilă, cântăreaţa a ales să meargă mai departe cu Isabela Barbu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×