Ce spune Smiley despre plecarea de la „Vocea României”! Declaraţiile lui te vor uimi!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2015, 21:03
Ce spune Smiley despre plecarea de la „Vocea României”! Declaraţiile lui te vor uimi!

Smiley este cunoscut nu doar din postura de artist, ci şi din cea de jurat la show-ul „Vocea României”, dar şi de co-prezentator la „Românii au talent”, ambele difuzate de Pro TV. Cântăreţul a mărturisit că, anul trecut, a primit o ofertă ca să părăsească Pro Tv.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru www.radubuzaianu.ro, Smiley a vorbit deschis despre cariera sa de televiziune. El a mărturisit că a fost la un pas să plece de la Pro TV, trust la care este implicat în două proiecte de mare succes – „Vocea României” şi „Românii au talent”.

„- S-a pus vreodată problema să pleci de la Pro TV?
– Anul trecut.

– Ţi s-a propus şi ţie să pleci şi n-ai vrut?
– Da.

– Păi de ce?
– Aşa am considerat. În principiu, în momentul ăla nu era nimic mai tare ca „Românii au talent” şi „Vocea României”. Mi-am asumat un risc împreună cu Pavel. Nu ştiam la ce ne băgăm şi el a fost de acord.

– Deci s-a discutat voi ca echipă să plecaţi.
– Da, eram implicaţi ambii în aceste două proiecte. Şi noi am mers ca echipă tot timpul. Am luat decizia asta pentru că aşa am considerat că e mai bine pentru noi. Şi uite, decizia a fost foarte bună. Plus, că noi suntem în Pro TV de mulţi ani. Eu sunt acolo de 10 ani. Sunt ataşat de brandul ăsta. Deşi, din păcate, cam toţi oamenii cu care am lucrat, nu mai sunt la Pro TV. Deşi, cu părere de rău nu mai lucrez cu oamenii aceia, ne-am asumat un risc rămânând fără să ştim ce se va întâmpla. Am avut de muncă mai mult ca înainte. A venit o echipă nouă. A trebuit să stăm cu ea, a fost greu”.
Smiley a făcut dezvăluiri şi despre plecarea lui Horia Brenciu din juriul „Vocea României”.

„- Dar când ai auzit că pleacă Horia Brenciu?
– Horia Brenciu a plecat cu mult înainte de plecările masive de la Pro TV. Nu mi-a picat bine! Pentru că noi am aflat din presă. Nu mi-a picat bine!

– Te-a descurajat un pic.
– Nu. Deloc! Doar că pur şi simplu mi se părea normal să ne fi spus şi nouă înainte.

– Aţi mai vorbit de atunci?
– Am mai vorbit. Nu sunt ranchiunos”.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×