VIDEO fabulos cu Gigi Becali! A cântat alături de Pindu la nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Imagini EXCLUSIVE

Mirela Apostol  
înStiri de ultima ora
12/10/2019, 23:14
VIDEO fabulos cu Gigi Becali! A cântat alături de Pindu la nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Imagini EXCLUSIVEGALERIE FOTO
Gigi Becali a făcut atmosferă la nunta Teodorei cu Mihai

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale, Teodora. A urcat pe scenă, a luat microfonul și a cântat alături de Pindu, cunoscutul cântăreț de muzică machedonească (Vezi VIDEO mai jos).

Gigi Becali a cântat la nunta Teodorei cu Mihai Mincu

Teodora Becali s-a căsătorit sâmbătă, 12 octombrie, cu Mihai Mincu. Alesul inimii ei este cunoscut sub numele de „Prinţişorul de Dobroeşti” şi este pe placul socrului mic, cel care a declarat în repetate rânduri că este foarte mulţimit de alegerea făcută de fiica sa cea mare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ziua nu a început prea bine. La primele ore ale dimineţii, poliţiştii şi jandarmii interveneau la porţile casei lui Gigi Becali pentru a opri un bărbat care bătea trecătorii şi a lovit inclusiv un angajat al patronului de la FCSB. Conflictul a fost aplanat, după care evenimentul a decurs normal. Teodora Becali s-a cununat religios şi a respectat toate tradiţiile machedonilor, iar seara, la petrecerea de nuntă, a avut numai invitaţi de seamă şi muzică bună.

Gigi Becali a fost tot un zâmbet la fericitul eveniment
Gigi Becali a fost tot un zâmbet la fericitul eveniment

Alături de Pindu a urcat pe scenă şi…tatăl său, Gigi Becali şi oamenii au dansat şi s-au distrat pe muzica lor. A ffost cu siguranţă o seară pe cinste, pe care nici mirii şi nici invitaţii nu o vor uita.

Teodora a avut o nuntă de vis, în care domnişoară de onoare i-a fost chiar sora sa, Cristina Becali. Sora cea mică, Alexandra, a stat alături de Gigi şi Luminiţa, părinţii săi, care au privit slujba de la biserică extrem de emoţionaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×