VIDEO fabulos cu Gigi Becali! A cântat alături de Pindu la nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Imagini EXCLUSIVE

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/10/2019, 23:14
VIDEO fabulos cu Gigi Becali! A cântat alături de Pindu la nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Imagini EXCLUSIVE GALERIE FOTO
Gigi Becali a făcut atmosferă la nunta Teodorei cu Mihai

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta fiicei sale, Teodora. A urcat pe scenă, a luat microfonul și a cântat alături de Pindu, cunoscutul cântăreț de muzică machedonească (Vezi VIDEO mai jos).

Gigi Becali a cântat la nunta Teodorei cu Mihai Mincu

Teodora Becali s-a căsătorit sâmbătă, 12 octombrie, cu Mihai Mincu. Alesul inimii ei este cunoscut sub numele de „Prinţişorul de Dobroeşti” şi este pe placul socrului mic, cel care a declarat în repetate rânduri că este foarte mulţimit de alegerea făcută de fiica sa cea mare.

Ziua nu a început prea bine. La primele ore ale dimineţii, poliţiştii şi jandarmii interveneau la porţile casei lui Gigi Becali pentru a opri un bărbat care bătea trecătorii şi a lovit inclusiv un angajat al patronului de la FCSB. Conflictul a fost aplanat, după care evenimentul a decurs normal. Teodora Becali s-a cununat religios şi a respectat toate tradiţiile machedonilor, iar seara, la petrecerea de nuntă, a avut numai invitaţi de seamă şi muzică bună.

Gigi Becali a fost tot un zâmbet la fericitul eveniment
Gigi Becali a fost tot un zâmbet la fericitul eveniment

Alături de Pindu a urcat pe scenă şi…tatăl său, Gigi Becali şi oamenii au dansat şi s-au distrat pe muzica lor. A ffost cu siguranţă o seară pe cinste, pe care nici mirii şi nici invitaţii nu o vor uita.

Teodora a avut o nuntă de vis, în care domnişoară de onoare i-a fost chiar sora sa, Cristina Becali. Sora cea mică, Alexandra, a stat alături de Gigi şi Luminiţa, părinţii săi, care au privit slujba de la biserică extrem de emoţionaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×