Luminița Becali, dans alături de fiica ei, Teodora. Rochia soacrei lui Mihai Mincu, prevăzută cu trenă – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 20:40
Luminița Becali, dans alături de fiica ei, Teodora. Rochia soacrei lui Mihai Mincu, prevăzută cu trenă – FOTO GALERIE FOTO
Luminița Becali a atras toate privirile la nunta fiicei sale. Sursa foto: brașovultău.ro

Luminița Becali a dansat alături de fiica ei, Teodora, cea care astăzi s-a căsătorit religios cu Mihai Mincu, machedon și el. Înainte de petrecerea de la nuntă, care a început la ora 20:00, familia Becali și invitații au încins o horă afară, așa cum se face la machedoni.

Luminița Becali, mândră de fiica ei, Teodora

Evenimentul monden al sfârșitului de an este, de departe, nunta Teodorei Becali. La acest festin s-au remarcat până acum o serie de personalități care au prezentat toalete de invidiat. Alexandra, celalată fată a lui Gigi, a impresionat cu rochia ei spectaculoasă cu motive tradiționale aromâne, la fel și Luminița, mama miresei, care a fost surprinsă într-o rochie maro cu broderie în față, și cu o trenă desprinsă din spate.

Nevasta lui Becali a jucat nevoie-mare în horă împreună cu mirii și ceilalți invitați, arătând că știe să se distreze. La nunta de la Palatul Snagov participă sute de persoane, peste 700,  conform anumitor surse din presă. La petrecere sunt așteptate personalități precum Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, Florentin Pandele, Mirel Rădoi, Victor și Giovanni Becali, Teia Sponte, a cărui fiică este nașa de cununie a Teodorei, dar și Adriean Videanu, Stere Halep și Gică Hagi.

luminița becali
Luminița, de mână cu Gigi Becali, astăzi, în drum spre biserică. Sursa foto: a1.ro

Alexandru Ciucu i-a făcut costumul lui Gigi Becali

Ținutele lui Becali și ale ginerelui său, Mihai Mincu, au fost create de designerul Alexandru Ciucu. „Mă ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani și sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienții care știu cel mai bine să pună în valoare ținutele pe care le creăm. Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă de obicei”, a declarat creatorul cu care lucrează și Casa Regală a României, scrie libertatea.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×