Oana Radu, gest emoționant la trei săptămâni de la moartea iubitului: “Am decis să lansăm piesa”

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
25/09/2019, 19:16
Oana Radu, gest emoționant la trei săptămâni de la moartea iubitului: “Am decis să lansăm piesa”
Oana Radu, gest emoționant în memoria iubitului său. Sursa foto: libertatea.ro

Oana Radu trece prin cele mai dificile momente din viața sa, după moartea iubitului său, incendiat chiar în scara blocului de către un vecin. Îi sunt, însă, alături în permanență rudele și prietenii apropiați, care o îndeamnă să se bucure în continuare de viață. De altfel, frumoasa blondină se pregătește să-și reia cariera muzicală, iar piesa pe care urmează să o lanseze are o semnificație cât se poate de specială.

Oana Radu va lansa o melodie în memoria iubitului său

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, cunoscuta cântăreață le-a dezvăluit fanilor gestul emoționant pe care îl va face în memoria lui Alin, la trei săptămâni de când tânărul a încetat din viață. Este vorba despre o melodie compusă cu puțin timp înainte de cumplita tragedie, pe care iubitul său aștepta cu nerăbdare să o asculte. Ea lansat și un concurs, oferind o excursie la Milano unei persoane care va da like melodiei și va lăsa un comentariu, întrucât aceasta era preferata iubitului său.

Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta. Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine. Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă”, a scris Oana Radu pe contul personal de Facebook.

Oana Radu își sfătuiește fanii să-i aprecieze mai mult pe cei dragi

Totodată, artista a dezvăluit că această cumpănă a învățat-o o lecție foarte importantă, să trăiască viața din plin, fără frică și să-i aprecieze mai mult pe cei dragi, pentru că nu se știe ce poate aduce ziua de mâine.

Au trecut aproape trei săptămâni de când iubitul meu nu mai este cu mine. Drama asta nu se va termina curând și nu mă pot vindeca atât de repede, dar am lângă mine oameni care simt că trebuie să mă ajute necondiționat. Vreau să zic că într-o situație ca asta a vieții vezi, cu adevărat, cine este pe bune alături de tine. Ama vut parte de surprize foarte plăcute, de la oameni de la care nu mă așteptam să mă ajute. Mi-am dat seama că viața este prea scurtă. Ideea e că trebuie să trăim momentul și fără frică, să îi prețuim pe oameni atunci când sunt lângă noi. Vă zic că dacă aveți oameni lângă voi pe care îi iubiți, spuneți-le-o, era un clișeu, dar acum am trăit-o pe pielea mea, mâine poate nu vor mai fi”, a mai transmis Oana Radu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×