Oana Radu se pregăteşte de înmormântarea iubitului său. Funeraliile vor avea loc la Craiova

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 11:36
Oana Radu se pregăteşte de înmormântarea iubitului său. Funeraliile vor avea loc la Craiova
Oana Radu și-a pierdut iubitul. Sursa foto: spynews.ro

Oana Radu se pregătește să îl conducă pe ultimul drum pe iubitul ei, cel care din păcate a decedat la sfârșitul săptămânii trecute. Funeraliile vor avea loc în municipiul Craiova, conform spynews.ro.

Oana Radu își va conduce iubitul pe ultimul drum zilele următoare

Alin, iubitul cântăreței care a devenit cunoscută după participarea la Vocea României, a fost incendiat în casa scării de către un individ care ar avea probleme psihice. Acesta a ajuns cu arsuri pe mare parte din suprafața corpului, în stare gravă la Spitalul Floreasca, în urmă cu aproximativ o lună.

Din nefericire, lupta pentru supraviețuire a luat sfârșit, iar Alin va fi înmormântat zilele următoare. Anunțul morții lui Alin a fost făcut chiar de Oana Radu pe rețelele de socializare. Aceasta a mulțumit tuturor celor care s-au interesat de starea lui Alin și care s-au implicat cum au putut pentru a-l ajuta.

oana radu iubit
Moartea lui Alin a fost anunțată pe Facebook de către cântăreață. Sursa foto: ciao.ro

Oana Radu: „Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc!”

„Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a scris Oana Radu pe Facebook.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt”, a spus Oana Radu imediat după tragedia din blocul din Craiova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×