Iubitul Oanei Radu a murit. Alin suferise arsuri grave, după ce a fost atacat de un bărbat într-o scară de bloc

Iubitul Oanei Radu a murit. Alin suferise arsuri grave, după ce a fost atacat de un bărbat într-o scară de bloc
Iubitul Oanei Radu a murit. Alin suferise arsuri grave, după ce a fost atacat de un bărbat într-o scară de bloc

Iubitul Oanei Radu a murit. Bărbatul suferise arsuri grave după ce fusese atacat și nu a mai putut fi salvat. Cântăreața a făcut anunțul decesului pe contul de socializare. “Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viața! Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările“, a anunțat Oana Radu.

Iubitul Oanei Radu, Alin, a fost în stare gravă  internat la spital după ce o persoană la atacat cu benzină la Craiova. Pe Facebook, o postare în care oamenii sunt îndemnați să se roage pentru viața băiatului a devenit virală. Un craiovean a băgat spaima în concitadini după ce a aruncat cu mai multe sticle Molotov într-o scară de bloc și a atacat mai mulți vecini. Una dintre victime este Alin, iubitul Oanei Radu. Individul a fost arestat preventiv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Iubitul meu a suferit ieri un accident .. Un om complet nebun a aruncat o sticla cu benzina si foc pe el, si are arsuri foarte grave! Rugati-va pentru el va rog din suflet!”, a scris cântăreața care s-a remarcat la Vocea României pe Facebook, la scurt timp de la incident.

Ce spunea Oana Radu despre atacatorul iubitului său

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău”, a mai spus artista.

„Doctorii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansa lui la viață. Dar nimeni nu e Dumnezeu și eu mă rog la Dumnezeu și nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască și să se bucure de mine și de cățelul nostru”a mai spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×