Vezi Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV – Episodul 6

Catalin Nae   
în Stiri mondene
01/04/2019, 19:03
Vezi Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV – Episodul 6 GALERIE FOTO
Episodul 6 din serialul Vlad este live stream pe Pro TV

Episodul 6 din serialul Vlad este difuzat luni pe Pro TV, iar fanii îndrăgitei producții de televiziune vor sta cu sufletul la gură. În episodul difuzat pe 1 aprilie, Vlad se decide să-i câștige mai repede încrederea lui Ștefan, așa că îl va invita pe acesta, pe Eliza și Roxana, la o plimbare cu yachtul său.

Episodul 6 din serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV: Povestea se complică

În vreme ce protagonistul serialului caută să se apropie cât mai mult și cât mai rapid de cei trei, Leo va ajunge la apartamentul acestuia, în căutare de noi informații, Va da, însă, pe Micky, iar telespectatorii vor putea să afle unele amănunte foarte interesante.

Viața Elizei se dă peste cap după ce primește un mesaj acasă. După ani de zile, ea va avea parte de o întâlnire cu tatăl ei, dar lucrurile nu merg conform planului. Leo o urmărește, iar între cei doi sar scântei. „Ce mai puneți voi la cale? De acum nu o să te mai bată la cap. Am făcut ce fac de obicei, curăț după voi…”, îi spune Leo, conform site-ului oficial al serialului.

Eliza și Vlad se reîntâlnesc în episodul 6 al serialului

Ce va face Vlad în cel de-al șaselea episod al serialului

De cealaltă parte, Ștefan devine din ce în ce mai curios cu privire la Vlad și se duce la locuința Mariei și a lui Petre, prefăcându-se interesat de starea de sănătate a mamei lui Adrian. Ce se va întâmpla acolo și cum va reacționa Vlad, fanii serialului pot afla în aceasă seară, de la ora 20:30, pe Pro TV.

Inspirat de serialul turcesc Ezel, difuzat în urmă cu ceva ani de Kanal D, Vlad este un proiect ambițios al Pro TV. Anunțat drept o adaptare modernă a poveștii din Monte Cristo, Vlad a reușit să intre în atenția publicului din România încă de la primul episod.

Serialul Vlad, o producție impresionantă, care a avut succes

Episodul introductiv al serialului Vlad a transformat PRO TV în lider de audiență pe cele trei segmente: național, urban și comercial. Peste 1.700.000 de români s-au uitat, la nivelul întregii țări la primul episod, iar pe segment comercial, producția a fost urmărită de puțin peste 400 de mii de români, conform cifrelor de audiență prezentate de Pagina de media.

Distribuția serialului Vlad cuprinde nume cunoscute ale cinematografiei românești, dintre care amintim pe Bebe Cotimanis, Monica Bârlădeanu, Dan Condurache, Victoria Răileanu, Tudor Oprișan, Emilioan Oprea, Ion Haiduc sau Aura Călărașu,

În rolul principal este Adrian Nartea, iar în alte roluri importante mai joacă Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir). Serialul a fost filmat în România și Grecia, în circa 100 de locații, printre care palatele de la Bragadiru și Snagov și hoteluri și cazionuri luxoase de pe teritoriul elen.

Povestea este următoarea: Adrian Anuței primește o condamnare la închisoare după ce cade victima unei înscenări, fiind victima acuzat de un jaf pe care nu l-a comis. După ani în spatele gratiilor, acesta se întoarce sub numele de Vlad, dornic să se răzbune pe cei care l-au tras pe sfoară. Serialul are 13 episioade și este difuzat în fiecare luni, de la ora 20:30, pe Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×