Câți oameni au văzut primul episod din Vlad, serialul de la Pro TV! Audiențele de marți, 25 februarie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/02/2019, 19:35
Câți oameni au văzut primul episod din Vlad, serialul de la Pro TV! Audiențele de marți, 25 februarie GALERIE FOTO
ce audiente a inregistrat serialul Vlad

Serialul Vlad a avut un debut de zile mari pentru postul de televiziune Pro TV! A bătut de departe emisiunea Asia Express, difuzată de Antena 1, dar și Exatlonul de la Kanal D! Datele arată cifre mult peste celelalte stații, cu o diferență notabilă la nivelul întregii țări.

Pe național, Pro TV a ținut în fața televizoarele cu peste jumătate de milion de români mai mult decât avea Antena 1, cu Asia Express, sau Kanal D, cu Exatlon.

Serialul Vlad, audiențe foarte bune la debut

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, serialul cu Adrian Nartea în rolul principal a fost urmărit de peste 1,7 milioane de români în fiecare minut, cu peste jumătate de milion mai mult decât înregistra pe interval Antena 1, cu Asia Express și Kanal D, cu Exatlon.

Audiența Pro TV cu serialul Vlad a fost cu peste 200.000 de telespecatori mai mare decât în urmă cu o săptămână, când postul a difuzat un film.

audiente serial Vlad
Serialul Vlad este un remake dupa serialul turcesc Ezel

URBAN. O medie de aproape 950.000 de telespectatori la orașe pentru Vlad. Serialul a avut un avans de 300.000 de telespectatori în fața Antenei 1 și de 400.000 în fața Exatlonului de pe Kanal D.

COMERCIAL. Câți tineri a atras serialul Pro TV? O medie de 420.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani pentru Vlad, față de 300.000 la Antena 1 (cu Asia Express) și 220.000 la Exatlon, pe Kanal D.

Serialul Vlad, producție românească lansată luni de Pro TV, a prins la audiențe. Producția, un remake după serialul turcesc Ezel, spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis. După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare. Serialul Vlad, care are 13 epsioade, se vede în fiecare luni, la Pro TV, de la ora 20.30.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×