Scene fierbinți de amor în serialul Vlad de la PRO TV! Cum își fac actorii ”de cap”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 13:34
Scene fierbinți de amor în serialul Vlad de la PRO TV! Cum își fac actorii ”de cap” GALERIE FOTO
Scene fierbinți de amor în serialul Vlad de la PRO TV

Pro TV va difuza luni seara primul episod din serialul Vlad, o producție reaizată la standarde cinematografice. Serialul se anunță a fi unul de succes, din care nu lipsesc răzbunările, intriga și scenele fierbinți de amor. Avanpremiera a avut loc joi, la Mall Băneasa, iar pe covorul roșu au pășit actorii care joacă în film, dar și vedetele postului de televiziune.

Actorii își vor face de cap în serialul Vlad, despre care producătorii spun că este unul demn de Hollywood. „Şase luni au durat filmările pentru Vlad şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. E vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare. O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, Vlad e serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a declarat regizorul Jesus del Cerro.

Scene fierbinți de amor în serialul Vlad de la PRO TV

Primul episod al serialului Vlad debutează cu scene fierbinți de amor între personajele principale jucate de Olimpia Melinte şi de Anghel Damian. Cel din urmă îl înterpretează pe tânărul Adrian din Vlad și este un cunoscut actor de teatru, scenarist, producător şi regizor. L-a mai interpretat pe Mihai în „Înger Pierdut” și a mai jucat în „Selfie”, „Vera”, „Ana, mon amour” și în documentarul „Quuen Marie of Romanie.”

Serialul Vlad de la PRO TV are parte și de scene mai fierbinți de amor
Serialul Vlad de la PRO TV are parte și de scene mai fierbinți de amor

Actorii din serialul Vlad

Actorii care joacă în serialul Vlad sunt: Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard Leo Cazacu), Diana Sar (Roxana Stamate), George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu și Ana Badilas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×